Még hónapokat csúszhat Hien embercsempészettel vádolt családtagjainak tárgyalása

Forrás: Hien / Instagram -
embercsempész Nguyen Tuan Anht tárgyalás ügyvéd bíróság Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonöt embert vádolnak bűnszervezetben elkövetett embercsempészéssel, köztük van az énekesnő, Hien édesapja, édesanyja és féltestvére is. Most újabb fordulat állt be az ügyben.

Hien édesapja, a Tony becenévre hallgató Nguyen Tuan Anh, az énekesnő édesanyja és féltestvére is vádlott abban a bűnszervezetben elkövetett embercsempészési ügyben, amellyel 25 ember vádolnak. Hien apját elsőrendű vádlottként 5 év, anyját 1 év, féltestvérét pedig 2 év 6 hónap letöltendő börtönre ítélték.

Hien apjának új ügyvédre volt szüksége Forrás: Hien / Instagram

A Blikk információi szerint szerdán folytatódott volna az ügy, de az évek óta szökésben lévő Tonynak új ügyvédre van szüksége. „Érdekellentét állt fenn, a szintén általam képviselt ötödrendű vádlott tagadja a bűnösségét, míg az elsőrendű, Tony kedden e-mailben eljuttatott hozzám egy újabb vallomást, amelyben részben beismerte a tettét” – mondta dr. Surdi Miklós, aki a megbízását Vietnámban kapta meg.

A tárgyaláson jelezte a bíróságnak, hogy vannak elérhetőségei az Interpol által körözött férfihoz. A többi vádlott között felzúdulást váltott ki a fordulat, hiszen a tíz éve folyó ügy így még hónapokat csúszhat.

50 éves lett Bálint Antóniahttp://www.life.hu/sztarok/20190530-50-eves-lett-balint-antonia.htmlBálint Antónia 50 éves lett. Megmutatjuk, hogyan fest ma az egykori szépségkirálynő! TV + Sztárok--Medveczky Ilona benyugtatózott egy férfit, mert az nem akarta elengednihttp://www.life.hu/sztarok/20190530-medveczky-ilona-benyugtatozott-egy-ferfit-mert-az-nem-akarta-elengedni.htmlMedveczky Ilonáért annak idején nagyon odavolt egy gazdag üzletember, elengedni sem akarta, de a táncosnő kitalálta, hogyan menekülhetne el tőle: benyugtatózta. TV + Sztárok--Ashton Kutcher vallomást tett egykori barátnője gyilkossági ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-ashton-kutcher-vallomast-tett-egykori-baratnoje-gyilkossagi-ugyeben.htmlAshton Kutcher vallomást tett egykori barátnője gyilkosságának ügyében: későn jelent meg a megbeszélt randin. TV + Sztárok--Galambos Lajos már a végrendeletét is megírtahttp://www.life.hu/sztarok/20190530-galambos-lajos-mar-a-vegrendeletet-is-megirta.htmlLagzi Lajcsi nyilatkozott múlt heti rosszullétéről és elárulta azt is, már megírta végrendeletét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajas László újra megnősülthttp://www.life.hu/sztarok/20190530-hajas-laszlo-ujra-megnosult.htmlA Maldív-szigeteken újra elvette feleségét Hajas László. TV + Sztárok--Priscilla Presley elszólhatta magát: Elvis valójában élhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-priscilla-presley-elszolhatta-magat-elvis-valojaban-el.htmlElőkerült egy 2007-es videó Priscilla Presleyről, amelyben jelen időben beszélt elhunyt férjéről, Elvisről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.