Szolgaként kezelte Vilmos herceg Katalin hercegnét a kapcsolatuk elején

párkapcsolat Katalin hercegné Vilmos herceg szerelem szolga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még az egyetemen kezdődött Vilmos herceg és Katalin hercegné, akkori nevén Kate Middleton szerelme. A pár kapcsolata igencsak viharosan indult, egy egyetemi barátjuk pedig most meglepő részleteket árult el. 

A St. Andrews Egyetemen találkozott először Vilmos herceg és Katalin hercegné, akkori nevén Kate Middleton. Szerelmük köztudottan viharosan indult, az ifjú herceg ugyanis nem állt készen arra, hogy megállapodjon.

Vilmos herceg és Katalin hercegné még az egyetemen ismerkedtek meg Forrás: Getty Images/2007 Indigo/Indigo

A The Sun cikke szerint egy egyetemi barátjuk, Michael Choong elmondta, hogy Vilmos inkább szolgaként kezelte Katalint, mint a barátnőjeként. Természetesnek vette, hogy a lány mellette marad, akkor is, ha nem viselkedik illően.

Ám Katalin nem bírta például, amikor Vilmos úgy beszélget mellette másokkal, mintha ő ott sem lenne, és nem veszi figyelembe az érzéseit. Kapcsolatuk akkor teljesedett ki, amikor fiatal felnőttként kiléptek az életbe.

Istenes Bence veszélyesen robogózott Máltán: egy ilyen mutatvány a jogsiba is kerülhethttp://www.life.hu/sztarok/20190531-istenes-bence-veszelyesen-robogozott-maltan-egy-ilyen-mutatvany-a-jogsiba-is-kerulhet.htmlIstenes Bence Máltán mutatott be veszélyes mutatványt robogójával. Egy ilyen miatt akár a jogosítvány is ugorhat. TV + Sztárok--Kis híján sorozatgyilkos áldozata lett a Blondie énekesnője, Debbie Harryhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kis-hijan-sorozatgyilkos-aldozata-lett-a-blondie-enekesnoje-debbie-harry.htmlMegdöbbentő élményéről vallott a Blondie énekesnője: egyszer beszállt a sorozatgyilkos, Ted Bundy autójába. TV + SztárokOrigoÍme a fotók Elton John első házasságáról, amikor egy nőt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-ime-a-fotok-elton-john-elso-hazassagarol-amikor-egy-not-vett-el.htmlVilágszerte imádják Elton Johnt, a zenész nyíltan vállalja homoszexualitását is. Ám azt kevesen tudják, hogy első házassága egy nővel köttetett, amelyekről most fotók is napvilágot láttak. TV + Sztárok--Koós Réka megszólalt édesapja halála után: nem tudja elengednihttp://www.life.hu/sztarok/20190531-koos-reka-megszolalt-edesapja-halala-utan-nem-tudja-elengedni.htmlKoós Réka először szólalt meg azóta, hogy elvesztette az édesapját, és elárulta, nem akar jönni az elengedés. A párjára azonban mindig számíthat. TV + Sztárok--Magánéletéről vallott Várkonyi Andrea: ezért van még mindig egyedülhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-maganeleterol-vallott-varkonyi-andrea-ezert-van-meg-mindig-egyedul.htmlVárkonyi Andrea elárulta, még gyászolja előző kapcsolatát Bochkor Gáborral, és egyedülálló édesanyaként neveli a kislányát. TV + SztárokOrigoSzétköltözött Suzy és Jolly, válságban a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-szetkoltozott-suzy-es-jolly-valsagban-a-hazassaguk.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák, valóban válságban van Suzy és Jolly házassága. A pár szét is költözött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.