Bajnokok Ligája influencer kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a szurkolók is úgy vélik, a pályára berohanó szőkeség volt a tegnapi labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének legérdekesebb jelenete.

Egy szőke hölgy zavarta meg a tegnapi labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjét. A nő, akiről később kiderült, hogy egy népszerű influencer, nem volt túlöltözve, apró fekete fürdőruhája a bájait is alig takarta. Végül a biztonsági embereknek sikerült őt kitessékelniük a pályáról.

Kinsey Wolanski, miután kiengedték a rendőrségről, a közösségi oldalán is eldicsekedett a tettével.

Róla van szó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Did I distract #8 a little too much?

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Me mentally preparing for all your saggy boob comments love you all ❤️

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iceland was unexplainable.... my favorite travel destination so far ❄️ #bluelagoon

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I T A L I A

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akik nem hagyták el csalfa partnerüket: Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick is együtt maradtakhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sztarok-akik-nem-hagytak-el-csalfa-partneruket-sarah-jessica-parker-es-matthew-broderick.htmlA megcsalás akkor is borzasztóan fájdalmas, ha nem az egész világ szeme láttára tör ki a botrány. A sztároknak azonban ilyesmit nincs lehetőségük eltitkolni, és mindenki csak arra vár, vajon sikerül-e megoldaniuk a helyzetet, vagy inkább elválnak útjaik. Az alábbi hírességek úgy döntöttek, a félrelépés ellenére együtt maradnak. TV + SztárokOrigoElképesztő produkciót nyújtott az amerikai tehetségkutatóban egy vak, autista fiú – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190602-elkepeszto-produkciot-nyujtott-az-amerikai-tehetsegkutatoban-egy-vak-autista-fiu.htmlEgy autista, vak fiú produkcióján ámul a fél világ. TV + SztárokOrigoTestvérét, Meghant hibáztatja ifjabb Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190529-testveret-meghant-hibaztatja-ifjabb-thomas-markle.htmlIfjabb Thomas Markle sem lakhatást, sem munkát nem kap, és mindezért a húgát, Meghant vádolja. TV + Sztárok--Szőcs Renátát letiltotta az Instagram: e miatt a fotó miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190601-szocs-renatat-letiltotta-az-instagram-emiatt-a-foto-miatt.htmlSzámos esetből tudható, hogy a Facebook és az Instagram szigorúan lép fel a túl intim, sokat mutató fotókkal kapcsolatban. Így járt Szőcs Renáta is, akit 48 órára letiltottak egy fotó miatt. TV + SztárokOrigoKelemen Anna arca teljesen megváltozott az elmúlt hónapokban – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190601-kelemen-anna-arca-teljesen-megvaltozott-az-elmult-honapokban-foto.htmlKelemen Anna külseje az elmúlt hónapokban teljesen megváltozott. Vajon mi történt vele? TV + Sztárok--Szolgaként kezelte Vilmos herceg Katalin hercegnét a kapcsolatuk elejénhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-szolgakent-kezelte-vilmos-herceg-katalin-hercegnet-kapcsolatuk-elejen.htmlMég az egyetemen kezdődött Vilmos herceg és Katalin hercegné, akkori nevén Kate Middleton szerelme. A pár kapcsolata igencsak viharosan indult, egy egyetemi barátjuk pedig most meglepő részleteket árult el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.