Négy év után szakított Bradley Cooper és Irina Shayk

Forrás: AFP -
Irina Shayk Bradley Cooper szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves színész és fiatal barátnője, a 33 éves modell úgy döntöttek, hogy különválnak. Most azt szervezik, hogyan osszák meg közös kislányuk, a kétéves Lea De Seine felügyeleti jogát – árulta el egy bennfentes a People magazinnak.

A szupermodell és a színész viszonya 2015 tavaszán kezdődött. Kapcsolatukat megtartották maguknak, életüket a nyilvánosság kizárásával élték, nem nyilatkoztak a magánéletükről. „Sok barátom van, akik megosztják életük legfontosabb pillanatait az Instagramon vagy bármilyen másik közösségi felületen. Szerintem ez nagyszerű, de azt gondolom, hogy ez a személyes döntésük” – nyilatkozta 2019 februárjában Shayk. „A szakmai életemet a nyilvánosság előtt élem, ezért úgy határoztam, hogy a magánéletem csendes lesz. Ez csak az enyém és a családomé, és nagyon boldog vagyok így.”

Bradley Cooper és Irina Shayk Forrás: AFP

Egy hónappal később Cooper az apaságról áradozott Oprah Winfrey-nek: „A lányunk egyszerűen elképesztő, és sokszor látom benne az apámat”. A színész édesapja 2011-ben hunyt el tüdőrákban.

Bradley életében nagyon fontos volt a 2018-as év. Sikerfilmjével, a Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születikkel több Oscart is bezsebelt. A gála után a színész arra koncentrált, hogy lassítson, és minden idejét a családjával töltötte.

A pár képviselői hivatalosan még nem erősítették meg a szakítás hírét.

Egy ember megsérült a Bond-film forgatásán egy rosszul sikerült robbantás soránhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-egy-ember-megserult-a-bond-film-forgatasan-egy-rosszul-sikerult-robbantas-soran.htmlBaleset történt az új Bond-film forgatásakor. TV + SztárokOrigoFelkerült a netre egy videó Neymar állítólagos szexuális zaklatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-felkerult-a-netre-egy-video-neymar-allitolagos-szexualis-zaklatasarol.htmlVideófelvétel készült abban a hálószobában és azon az ominózus estén, amikor Neymar állítólag szexálisan zaklatott egy nőt. TV + Sztárok--Lady Gaga először beszélt szakításáról, miközben Bradley Cooper kapcsolata is válságban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-lady-gaga-eloszor-beszelt-szakitasarol-mikozben-bradley-cooper-kapcsolata-is-valsagban-van.htmlLady Gaga először beszélt a szakításáról. TV + Sztárok--Beyoncé féltékenységből arrébb lökött egy nőt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-beyonce-feltekenysegbol-arrebb-lokott-egy-not.htmlVideó készült arról, Beyoncé hogyan löki finoman arrébb azt a nőt, aki megpróbált a férjével flörtölni. TV + Sztárok--Pál Éva már nem dolgozik a piacon, telik a koncertnaptára ishttp://www.life.hu/sztarok/20190606-pal-eva-mar-nem-dolgozik-a-piacon-telik-a-koncertnaptara-is.htmlEgészsége miatt hagyta ott a piaci munkáját Pál Éva, a Neoton egykori tagja. De nem tétlenkedik, szépen telik a nyári koncertnaptára. TV + Sztárok--Dunai hajóbaleset: előkerült egy holttest Érdnél ishttp://www.life.hu/sztarok/20190606-dunai-hajobaleset-elokerult-egy-holttest-erdnel-is.htmlMint ismeretes, május 29-én egy szállodahajó maga alá gyűrte a Hableány néven ismert személyhajót egy koreai csoporttal a fedélzetén. Mindössze heten élték túl a katasztrófát.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.