Irina Shayk Bradley Cooper költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, miszerint Bradley Cooper és Irina Shayk szerelme véget ért. Már nem is laknak együtt, Irina ugyanis pár napja hatalmas bőröndökkel hagyta el a közös otthont. A lesifotósok pedig megörökítették az esetet.

A People magazinnak azt jelentette az egyik informátor, hogy a pár jelenleg a közös gyermekük felügyeletét próbálja megoldani. Kislányuk, Lea De Seine kétéves, 2017 márciusában született. Sokan azt gondolják, hogy Bradley és Irina kapcsolata Lady Gaga miatt romlott meg, és azt is tudni vélik, hogy Lady Gaga az év végéig gyereket fog szülni Coopernek.

Irina Shayk éppen elhagyja Bradley Cooperrel közös otthonát Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com




Felkerült a netre egy videó Neymar állítólagos szexuális zaklatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-felkerult-a-netre-egy-video-neymar-allitolagos-szexualis-zaklatasarol.htmlVideófelvétel készült abban a hálószobában és azon az ominózus estén, amikor Neymar állítólag szexálisan zaklatott egy nőt. TV + Sztárok--Elhunyt Benke Laci bácsihttp://www.life.hu/sztarok/20190607-elhunyt-benke-laci-bacsi.html70 éves korában elhunyt Benke László, többszörös világbajnok magyar mesterszakács és mestercukrász.TV + SztárokNehéz gyerekkoráról vallott Rippel Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20190607-nehez-gyermekkorarol-vallott-rippel-feri.htmlRippel Feri elárulta, gyermekként testvérével akkor is edzettek, amikor más gyerkőcök pihentek vagy tévét néztek. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia nagyon boldog: egy évvel ezelőtt házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190607-liptai-claudia-nagyon-boldog-egy-evvel-ezelott-hazasodtak-ossze.htmlEgy évvel ezelőtt házasodott össze Liptai Claudia és Pataki Ádám. Liptai egy szerelmes fotóval emlékezett meg a nagy napról. TV + SztárokOrigoBrad Pitt ultimátumot adott Angelina Jolie-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190607-brad-pitt-ultimatumot-adott-angelina-jolienak.htmlBrad Pitt ultimátumot adott Angelina Jolie-nak: vagy aláírja a válási papírokat vagy büntetést kell fizetnie. TV + SztárokAFPShane Tusup egy nyúllal osztja meg az otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20190607-shane-tusup-egy-nyullal-osztja-meg-az-otthonat.htmlHosszú Katinkával való szétválása óta leginkább a golfozásról és az edzésekről posztol képet Shane Tusup. Most azonban megmutatta azt is, kivel osztja meg otthonát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.