Először mutatkozott a nyilvánosság előtt szülése óta Meghan Markle: fotó

Forrás: Getty Images -
szülés után Meghan Markle nyilvánosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban adott életet kisfiának Meghan Markle, aki ezúttal megszakította szülési szabadságát, hogy Erzsébet királnyő hivatalos születésnapját ünnepleje a család többi tagjával.

Meghan Markle néhány héttel ezelőtt hozta világra elős gyermekét, akivel jelenleg szülési szabadságát tölti. Az egykori filmsztár ezúttal kivételt tett és megmutatta magát egy nyilvános eseményen: Erzsébet királynő hivatalos születésnapján, a londoni Trooping the Color elnevézű ceremónián láthattuk együtt a Kamilla és Katalin társaságában.

Koroknyai Virág ismét fehérneműre vetkőzött: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-koroknyai-virag-ismet-fehernemure-vetkozott-fotok.htmlKoronyknyai Virág egykori szépségkirálynő ezúttal sem aprózta el: szexi fehérneműre vetkőzött.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKoroknyai Virág közeli fotót mutatott a fenekéről http://www.life.hu/sztarok/20190527-koroknyai-virag-kozeli-fotot-mutatott-a-fenekerol.htmlKoroknyai Virág egy igen közeli képet mutatott a kerek fenekéről: más nem is látszik a felvételen. TV + SztárokOrigoNem szerették Meghan hercegnét Harry herceg barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20190603-nem-szerettek-meghan-hercegnet-harry-herceg-baratai.htmlHarry and Meghan Plus One címmel forgat filmet a CBS csatorna, amelyben arról is szó esik, hogy Meghan hercegnét nem fogadták kitörő lelkesedéssel Harry herceg barátai. TV + Sztárok--Harry és Meghan kilépnek a Vilmosékkal közös jótékonysági szervezetbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190601-harry-es-meghan-kilepnek-a-vilmosekkal-kozos-jotekonysagi-szervezetbol.htmlTovább folytatódik a "fantasztikus négyes", azaz Harry herceg és Meghan hercegné, valamint Vilmos herceg és Katalin hercegné szétválása. Sussex hercege és hercegnéje most úgy döntött, hogy kiszáll közös alapítványukból, a Royal Foundationből. TV + Sztárok--Meghan Markle Amerikába utazna kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-meghan-markle-amerikaba-utazna-kisfiaval.htmlMeghan Markle azt tervezi, minél előbb megismerteti a kisfiával amerikai felmenőinek történetét. TV + Sztárok--Meghan Markle az X-Faktor egyik énekesére vetett szemethttp://www.life.hu/sztarok/20190522-meghan-markle-az-xfaktor-egyik-enekesere-vetett-szemet.htmlIgencsak kezdeményezőnek bizonyult a randevúzás terén Meghan Markle, mielőtt megismerte Harry herceget. Egyszer például az X-Faktor egyik énekesére vetett szemet. Üzenetet is írt a férfinek az egyik közösségi oldalon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.