Elárverezik Gáspár Győzőék családi ékszereit

Forrás: Instagram/gaspargyozo -
ékszerek Gáspár Győző árverezés NAV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárverezik Győzikéék családi ékszereit: a család nem akarja annyiban hagyni a dolgot. 

Győzikéék családi ékszereit lefoglalták, ugyanis költségvetési csalás és sikkasztás miatt indult a showman ellen nyomozás. Bár többször kérte Győzike arra a hatóságokat, szolgáltassák vissza a családi értékeket, valószínűleg erre már nem kerül sor. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ugyanis elárverezi az ékszereket.

Gáspár Győzőék ékszerei kalapács alá kerülnek Forrás: Instagram/gaspargyozo
Evelin karkötője 171 ezer forintról indul Forrás: NAV Elektronikus Árverések
345 ezerért már elvihető ez a karkötő Forrás: NAV Elektronikus Árverések
Ez a medál 257 500 forintról indul Forrás: NAV Elektronikus Árverések
Ez a darab 488 ezer forintról indul Forrás: NAV Elektronikus Árverések
Falatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190613-falatnyi-bikiniben-pozoltak-a-baratok-kozt-szinesznoi.htmlKardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, hogy megmutassák, milyen szexik fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka visszakapta millióit, amivel a kivitelezője lépett lehttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kapocs-zsoka-visszakapta-millioit-amivel-a-kivitelezoje-lepett-le.htmlKapócs Zsóka végre visszakapta azt a hatalmas összeget, amellyel kivitelezője lépett le korábban. TV + SztárokOrigoSütő Enikő megmutatta az alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-suto-eniko-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÚj fotót töltött fel a közösségi oldalára Sütő Enikő. Az egykori modell 59 évesen is elképesztően fest. TV + Sztárok--Esztergályos Cecília fütyül a szabályokra, ami a táplálkozást illetihttp://www.life.hu/sztarok/20190612-esztergalyos-cecilia-futyul-a-szabalyokra-ami-a-taplalkozast-illeti.htmlLecsót készített a Fem3 Café stúdiójában Esztergályos Cecília. Közben elmondta, hogy szinte semmilyen szabályt nem tart be, ami a táplálkozást illeti. TV + Sztárok--Bikiniben lazít egy jacht fedélzetén Dobó Kata – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-bikiniben-lazit-egy-yacht-fedelzeten-dobo-kata.htmlDobó Kata egy friss fotóján a Balatonon lazít egy jacht fedélzetén. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDua Lipát photoshopolással vádolták: így vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190612-dua-lipat-photoshoppal-vadoltak-igy-vagott-vissza.htmlDua Lipa teljesen kiakadt azon, hogy azzal vádolták meg, retusálta gyermekkori fotóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.