Anyaszült meztelenül szelfizett Pumped Gabo

meztelen szelfi Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo pucéran fotózkodott a tükör előtt.

Megszokhattuk, hogy Pumped Gabo nem egy szégyenlős típus, kidolgozott testét bátran mutatja meg a nagyvilágnak. A celeb ezúttal a közösségi oldalán tárulkozott ki, egy tükör előtt szelfizett anyaszült meztelenül. Férfiasságát csupán egy oda tartott törülközővel takarta el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I used to be a good looking guy before my injury #goodoldtimes #poorme

@ pumped_gabo által megosztott bejegyzés,

Újra sztriptízshow-kat vállal VV Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-ujra-sztriptizshowkat-vallal-vv-reni-valovilag-tancos.htmlVV Reni a ValóVilág kamerái előtt többször elmondta, hogy nem szeretne visszatérni a sztriptíztánchoz. Úgy tűnik, kénytelen volt: létrehozott egy Instagram-fiókot, amelyen részletezi, hogy milyen munkákat vállal. TV + SztárokOrigoPolgár Tünde fiát azzal vádolták meg, hogy teherbe ejtett egy lánythttp://www.life.hu/sztarok/20190613-polgar-tunde-fiat-azzal-vadoltak-meg-hogy-teherbe-ejtett-egy-lanyt.htmlInfluenszerként is tevékenykedik a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Polgár Tünde fia, a 17 éves Dániel. Egy kommentelő most durva vádakkal illette. TV + Sztárok--Egy ismerős kitálalt Bradley Cooper és Lady Gaga kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-egy-ismeros-kitalalt-bradley-cooper-es-lady-gaga-kapcsolatarol.htmlKiderült, hogy valóban nagyon szoros a kapcsolat Bradley Cooper és Lady Gaga között. TV + Sztárok--Suzy gyászol: elvesztette kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190613-suzy-gyaszol-elvesztette-kollegajat.htmlKollégáját és jó barátját veszítette el Suzy: képtelen felfogni, hogy távozott a férfi az élők sorából. TV + SztárokOrigoFalatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190613-falatnyi-bikiniben-pozoltak-a-baratok-kozt-szinesznoi.htmlKardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, hogy megmutassák, milyen szexik fürdőruhában. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát élőben kérdezték az ittas vezetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-demcsak-zsuzsat-eloben-kerdeztek-az-ittas-vezeteserol.htmlDemcsák Zsuzsát Balázsék kérdezték a feltehetően ittas vezetéséről, de az exműsorvezető nem volt hajlandó válaszolni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.