Détár Enikő a válásáról beszélt: szerinte sokszor a nőket hibáztatják

Détár Enikő házasság válás család Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminc év házasság után, hat évvel ezelőtt vált el Rékasi Károly és Détár Enikő. A színésznő most arról mesélt, hogyan élte meg azt az időszakot. 

Az emberek könnyebben hibáztatják a nőket, ha válásra kerül a sor, főleg akkor, ha már gyermekük is van – vallja Détár Enikő. A színésznő harminc év házasság után várt el férjétől, Rékasi Károlytól hat évvel ezelőtt. Már mindketten újra megtalálták a szerelmet.

„Kétségkívül van abban igazság, hogy a társadalom a feleséget hibáztatja, hiszen a tűzhely őrzőjének minket tartanak. De el kell ismerni, az elmúlt években sokat változott ez a hozzáállás” – mesélte a Best magazinnak a színésznő.

Détár Enikő szerint könnyebben hibáztatják a nőket a válásért Fotó: Polyák Attila - Origo

„Vidéken, a kis falvakban már sokkal szigorúbbak velük szemben, így a válás is keményebb. Azt pedig még nehezebben tűrik el az emberek, ha egy asszony gyerekkel együtt úgy dönt, kilép a kapcsolatból. Sokkal szabadabban él, ha nem szült még, és egy váláskor is sokkal könnyebben elfogadják a döntését” – fogalmazott a színésznő.

Kiderült, ki Hosszú Katinka új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-kiderult-ki-hosszu-katinka-pasija.htmlHosszú Katinka Barcelonában turbékolt egy férfival, akinek kiléte nem maradt sokáig titok! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDurrdefektet kapott Péter Szabó Szilviék turnébuszahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-durrdefektet-kapott-peter-szabo-szilviek-turnebusza-senki-nem-serult-meg.htmlTragédiával is végződhetett volna Péter Szabó Szilvia és zenekarának az az útja, amikor péntek éjjel Kaposvárról hazafelé autóztak. A csapatot szállító busz az M7-es sztrádán nagyjából 100 kilométer/órás tempónál durrdefektet kapott, a gyakorlott sofőr lélekjelenlétének köszönhetően azonban senki nem sérült meg. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEgy külföldi koncert során egy ágyban aludt Zalatnay Sarolta és Koncz Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-egy-kulfoldi-koncert-soran-egy-agyban-aludt-zalatnay-sarolta-es-koncz-zsuzsa.htmlSoha nem hallott titokról hullt le a lepel: kiderült, hogy egy ágyban aludt Zalatnay Sarolta és Koncz Zsuzsa. TV + Sztárok--A biztonsági őr lépett közbe: teljesen kiakadt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190616-a-biztonsagi-or-lepett-kozbe-teljesen-kiakadt-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina általában nagyon kedves és türelmes mindenkivel, ám néha nála is elszakad a cérna. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné titkos barátsága: nagyon jóban lettek Rihannávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-meghan-hercegne-titkos-baratsaga-nagyon-joban-lettek-rihannaval.htmlSzámos hírességgel barátkozik Meghan hercegné, a legbizalmasabb barátnői közé tartozik például Serena Williams is. Most pedig kiderült, hogy Rihanna is a legjobb barátai között lehet. TV + Sztárok--Kiderült: Kandász Andrea adta össze Demcsák Zsuzsát és fiatal férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190616-kandasz-andrea-adta-ossze-demcsak-zsuzsat-es-fiatal-ferjet.htmlDemcsák Zsuzsa játékostársa, Kandász Andrea volt az anyakönyvvezető a műsorvezető villámesküvőjén Srí Lankán. A frigy ugyan nem hivatalos, de Kandász szerint az ifjú férj és a feleség is nagyon komolyan gondolja a dolgot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.