Eltemették Benke Lászlót, az ország Laci bácsiját

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája -
halál temetés Benke Laci bácsi Benke László tragédia mesterszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkísérték utolsó útjára Benke László mesterszakácsot. Megható szavakkal búcsúztatták az ország Laci bácsiját.

"Igenis, le lehet írni Téged egy szóval, LACIBÁCSI, csupa nagybetűvel, egybeírva! Nem volt főzőverseny nélküled Lajozsmizsén" - idézi a Blikk Basky András polgármestert. Ő is beszédet mondott, amikor a gyászolók elkísérték utolsó útjára Benke László mesterszakácsot, az ország Laci bácsiját.

A barátokon és a családtagokon kívül lerótták kegyeletüket a Pálinka Lovagrend, a Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és az általa alapított Első Magyar Fehérasztal Lovagrend tagjai is.

Elbúcsúztatták Benke Lászlót Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája

"Jó embernek lenni nehéz, de érdemes. Jó apa volt, jó férj, jó keresztapa, jó nagyapa. Sajnos már nem lehet velünk, hogy együtt borozgatva, pálinkázva beszélgessünk a fehér asztalnál unokái boldogulásáról. Jó humorát, jó történeteit már nem hallhatjuk többet, nyugodj békében, édesapám!" - búcsúzott fia Benke Lászlótól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.