Demcsák Zsuzsa még egy ideig nem találkozik indiai kedvesével

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa párkapcsolat utazás szerelem India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg indiai kedvesével Demcsák Zsuzsa. A hírek szerint a terveivel ellentétben most mégsem utazhat el a férfihoz. 

Ahogy a Life.hu is megírta, az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg indiai kedvesével Demcsák Zsuzsa. A Ripost cikke szerint a férfi a tradicionális lábcsókkal is kifejezte, hogy komolyak a szándékai.

Sor került a nem hivatalos kézfogóra, majd Demcsáknak haza kellett utaznia. Állítólag úgy beszélték meg, hogy hamarosan újra találkoznak, Zsuzsa utazott volna Indiába, majd együtt jöttek volna Magyarországra. Ám erre egyelőre nem kerülhet sor.

A napilap úgy tudja, hogy Krishannak problémái akadtak: sem a turistavízuma, sem a letelepedési engedélye nincs meg.

Demcsák Zsuzsa nem utazott Indiába kedveséhez Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

„Zsuzsa nagyon készült az utazásra, hiszen szeretné már személyesen is megismerni szerelme családját, de végül abban maradtak, hogy halasztják a találkozót, mivel Krishan még be sem tudta adni a beutazásához szükséges vízumkérelmet. Zsuzsa nem látta értelmét annak, hogy kimenjen és úgy jöjjön vissza, hogy párja másodszorra sem tarthat vele” – mesélte a lapnak Demcsák egyik barátnője.

Azt is elárulta, hogy az interneten keresztül tartják egymásban a lelket, nagyon várják, hogy elkezdődjön a közös életük.

Emilio és Tina kislányának elkészült az első videoklipjehttp://www.life.hu/sztarok/20190620-emilio-es-tina-kislanyanak-elkeszult-az-elso-videoklipje.htmlEmilio és Tina kislánya mindössze hétéves, de máris elkészült az első videoklipje. TV + SztárokOrigoKelemen Anna fekete egyberészes fürdőruhában pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190622-kelemen-anna-fekete-egybereszes-furdoruhaban-pozolt-foto.htmlKelemen Anna ezúttal túlságosan felöltözött...TV + Sztárok--Szexi fotót készített Szabados Ágiról a párja: így még nem láttuk a híradósthttp://www.life.hu/sztarok/20190622-szexi-fotot-keszitett-szabados-agirol-a-parja-igy-meg-nem-lattuk-a-hiradost.htmlSzabados Ági, az RTL Klub hírbemondója ismét szerelmes, amit már nem is titkol a nyilvánosság elől. Ági néhány hónappal ezelőtt még volt kedvesével szervezte az idei esküvőjüket, ám a kapcsolatuk véget ért. A fájdalmas gyász után most ismét boldog a tévés. TV + SztárokOrigoA Magyar Nemzeti Cirkusz tagjaként mutatkozik be Szandi: a levegőben kápráztatja el a nézőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190622-a-magyar-nemzeti-cirkusz-tagjakent-mutatkozik-be-szandi-a-levegoben-kapraztatja-el-a-nezoket.htmlSzandi a Csak show és más semmi című vetélkedőben szerepelt, ahol profizmusával lenyűgözte a zsűrit, akik között ott ült Richter József is, aki a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója. Az énekesnő a műsor végén felkérést kapott a cirkusztól, hogy turnézzanak együtt. Azóta lázasan készül az előadásokra. Az egyik próbába betekintést engedett. TV + SztárokOrigoOrosz Barbara macskája nagyon beteghttp://www.life.hu/sztarok/20190619-orosz-barbara-macskaja-nagyon-beteg.htmlBeteg Orosz Barbara macskája, Loulou. TV + SztárokOrigoA rendőrök elmondták, mi volt Michael Jackson szobájában a halálakorhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-a-rendorok-elmondtak-mi-volt-michael-jackson-szobajaban-a-halalakor.htmlMeglepő információk láttak napvilágot. Három detektív most elmesélte, hogy milyen dolgokat láttak Michael Jackson szobájában, a halálos ágya mellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.