Cseke Katinka őszintén elmondta, miért hagyta ott a Jóban Rosszbant

színésznő Jóban Rosszban szerep színház Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenegy év után elhagyja a Jóban Rosszban című sorozatot Cseke Katinka. A színész most őszintén elmesélte, hogy miért hozta meg ezt a nagy döntés. 

Cseke Katinka színésznő 11 éven keresztül bújt Bodolai Böbe bőrébe a TV2 képernyőjén. Ám most úgy döntött, hogy nem szerepel tovább a Jóban Rosszban című sorozatban.

"Körülbelül 1 évvel ezelőtt egy nagyon komoly változás indult bennem. Én 37 éves voltam, amikor elkezdtem a sorozatot csinálni, és most 48 vagyok" – mondta a Mokkában Cseke Katinka. "Annyi minden történt 11 év alatt, hogy én azt érzem, hogy annyira megváltoztam, hogy elkezdett egy picit Böbe eluralkodni rajtam" – folytatta a színésznő. Mint mondta: a nézők a hangos, harsány Bodolai Böbével azonosítják, ő pedig szeretne több és másfajta szerepeket játszani.

"Annyira erős a karakterem, hogy nagyon nehezen kapok máshol munkát. Volt egy igazgató, aki azt mondta, hogy "Kati, én téged nagyon szeretlek, tanítottalak az egyetemen, és nagyon tehetségesnek tartalak, de meg kell nekem küzdeni azzal, hogy bejössz mondjuk egy Csehov-darabba, és bejön a Bodolai Böbe" – mesélte Cseke Katinka.

Azt is elárulta, hogy rengeteg mindent köszönhet Bodolai Böbe karakterének. Szerepelt például A Nagy Duettben és az Ázsia Expresszben is. "Böbe az én örök társam marad" – mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.