Diana hercegné sírja egy meseszép helyen van, így néz ki ma

sírhely Diana hercegné Vilmos herceg emlék Harry herceg születésnap sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn ünnepelné 58. születésnapját Diana walesi hercegné. A sírhelye nem látogatható, kizárólag a családtagok és a barátok számára, ám idén nyáron mások is megnézhetik a gyönyörű emlékhelyet. 

Vilmos és Harry herceg gyakran meglátogatják apjukkal, Károly herceggel az elhunyt édesanyjuk, Diana hercegné sírját. Ám a nagy nyilvánosság nem láthatja a sírhelyet. A hercegné július elsején ünnepelné az 58. születésnapját, idén nyáron pedig bárki elzarándokolhat az emlékhelyhez, aki szeretné leróni a kegyeletét. A parkot ugyanis egy rövid időre megnyitják a nyilvánosság előtt – írja a Daily Star.

A hercegnét a család Althorp nevű birtokán helyezték örök nyugalomra, gyermekkorában gyakran járt itt. Diana először 15 évesen járt Althorpban, amikor az apja megörökölte a nyolcadik Earl Spencer címet. Jelenleg a testvére, Charles él ezen a helyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.