18 éves korában elhunyt a tehetséges rapper, Hella Sketchy

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál gyász rapper
Kábítószer-túladagolásban meghalt Hella Sketchy rapper.

18 éves korában kábítószer-túladagolásban meghalt Hella Sketchy, eredeti nevén Jacob Tyler Thureson – számolt be róla a The Sun. A rapperre eszméletlenül találtak rá, és már nem tudták megmenteni az életét.

Halálhírét az édesapja is megerősítette. A rajongók teljesen összetörtek a hír hallatán, az egész szakma nagyon tehetségesnek tartotta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Still Figuring it Out

Hella Sketchy (@hellasketchers) által megosztott bejegyzés,

Paudits Béla örökségéért pereskednekhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-paudits-bela-oroksegeert-pereskednek.htmlEgyelőre még mindig nem dőlt el, mi lesz a tavaly júniusban elhunyt Paudits Béla lakásával. TV + Sztárok--Tóth Vera haspólóban mutatta meg vékony derekát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-toth-vera-haspoloban-mutatta-meg-vekony-derekat-foto.htmlElképesztő átalakuláson van túl Tóth Vera, aki a nagy fogyása után rátalált az igazira is.TV + Sztárok--Zámbó Krisztián és kedvese már az esküvőt szervezi: Jimmynek is lesz helye az asztalnálhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-zambo-krisztian-es-kedvese-mar-az-eskuvot-szervezi-jimmynek-is-lesz-helye-az-asztalnal.htmlZámbó Krisztián alig néhány napja, élő adásban kérte meg kedvese, Zsuzsi kezét. Máris elkezdték szervezni az esküvőt, amelyen a király, Zámbó Jimmy is helyet fog kapni. TV + Sztárok--Kidörzsölődik a combod? Így segíts rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-kidorzsolodik-a-combod-igy-segits-rajta.htmlA nyári kánikulában szinte minden nővel előfordul, hogy kidörzsölődik a combja belső része. Ez igencsak fájdalmas, de tehetünk ellene. TV + Sztárok--Reunion: Várkonyi Andrea közös fotót posztolt Gombos Edinávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190630-varkonyi-andrea-kozos-fotot-posztolt-gombos-edinaval.htmlGombos Edina és családja néhány évvel ezelőtt költözött ki a tengerentúlra. Kubai származású férje, Alberto IT-vezetőként dolgozik, az Aktív egykori műsorvezetője pedig üzletasszonyként tevékenykedik. Két közös gyermekük van, Miranda és Matteo. Most azonban hazalátogattak, és találkoznak a barátaikkal is. TV + SztárokOrigoElvesztette cicáját Orosz Barbi: gyászol a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190630-elvesztette-cicajat-orosz-barbi-gyaszol-a-musorvezeto.htmlNéhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Orosz Barbi macskája beteg. A négyéves cicust meg kellett operálni, de nem élte túl a beavatkozást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.