Testbeszédszakértő elárulta, hogyan változott meg Harry és Meghan kapcsolata a baba születése óta

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
Meghan Markle testbeszéd kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekük születése csak még szorosabbá tette a köteléket Harry herceg és Meghan Markle között, legalábbis erről árulkodik a pár testbeszéde.

Harry herceg és felesége a minap egy baseballmérkőzésre volt hivatalos. Nem meglepő, hogy az eseményen mindenki őket figyelte, láthatóan csak úgy ragyogtak a boldogságtól. A Daily Mail fel is kért egy testbeszédszakértőt, mondja el, milyen jeleket vél felfedezni rajtuk.

Olyanok voltak, mint a friss szerelmesek. Folyamatos volt köztük a szemkontaktus, fogták egymás kezét, és gyakran megérintették egymást. Viszonylag kipihentnek, nyugodtnak tűntek, Meghan tekintetéből egyértelműen ki lehetett olvasni, hogy odáig van a férjéért" – mondta el Judi James a lapnak.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout
Miley Cyrus a színpadon csókolta meg a gitárosáthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-miley-cyrus-a-szinpadon-csokolta-meg-gitarosat.htmlA viselkedésével még a rajongóinál is kiverte a biztosítékot Miley Cyrus a Glastonbury Fesztiválon. TV + Sztárok--18 éves korában elhunyt a tehetséges rapper, Hella Sketchyhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-18-eves-koraban-elhunyt-a-tehetseges-rapper-hella-sketchy.htmlKábítószer-túladagolásban meghalt Hella Sketchy rapper. TV + Sztárok--Hatalmas megtiszteltetés érte Borbély Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-hatalmas-megtiszteltetes-erte-borbely-alexandrat.htmlBorbély Alexandra meghívást kapott a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválra. TV + Sztárok--Paudits Béla örökségéért pereskednekhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-paudits-bela-oroksegeert-pereskednek.htmlMég mindig nem dőlt el, mi lesz a tavaly júniusban elhunyt Paudits Béla lakásával. TV + Sztárok--Tóth Vera haspólóban mutatta meg vékony derekát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-toth-vera-haspoloban-mutatta-meg-vekony-derekat-foto.htmlElképesztő átalakuláson van túl Tóth Vera, aki a nagy fogyása után rátalált az igazira is. TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett Oszvald Marika: kórházba vittékhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-autobalesetet-szenvedett-oszvald-marika-korhazba-vittek.htmlAutóbalesetet szenvedett Oszvald Marika, sokkos állapotban vitték kórházba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.