Kiszel Tünde Hunyadi Donatella születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 18. születésnapját Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella.

Pontosan 18 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot Kiszel Tünde kislánya. Donatella gyönyörű tinédzserré cseperedett és nemrég le is érettségizett. A nagy nap alkalmából a büszke édesanya szívhez szóló sorokkal és egy gyermekkori fotóval köszöntötte fel közösségi oldalán gyermekét.

Amikor megérkeztünk a kórházba, nagyon izgultam, de az orvosom megnyugtatott, azt mondta, nem lesz semmi baj! És végre 9 óra 10 perckor császármetszéssel világra hoztam a Gyermekemet! Életet adtam egy csodálatos Kislánynak, Akit már annyira vártam! Amikor megpillantottam a Kisbabámat, elérzékenyültem, sírtam... Donatellának neveztük el, jelentése: Isten ajándéka! És valóban csodálatos ajándék nekem a Kislányom! Hiszem és érzem, hogy a drága, jó Édesanyám küldte nekem fentről!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Drága, jó Donatellám! Szinte hihetetlen, hogy 18 éves lettél! Nagyon gyorsan elröpült ez a 18 év! ❣️ Amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz én voltam a világon a legboldogabb! ❤️ A várandóságom az elején és a végén kellemetlen volt, de a középidő csodálatos volt! Átértékelődött minden! Sokkal jobban vigyáztam magamra, mint azelőtt, hiszen már ott voltál a szívem alatt! ♥️❤️ 2001. június végén meleg volt, de július 2-án reggel amikor mentünk a klinikára esett az eső! Amikor megérkeztünk a kórházba nagyon izgultam, de az orvosom megnyugtatott, azt mondta nem lesz semmi baj! És végre 9 óra 10 perckor császármetszéssel világra hoztam a Gyermekemet! ♥️ Életet adtam egy csodálatos Kislánynak, Akit már annyira vártam! ❤️Amikor megpillantottam a Kisbabámat elérzékenyültem, sírtam... Donatellának neveztük el, jelentése: Isten ajándéka! ❤️És valóban csodálatos ajándék nekem a Kislányom! Hiszem és érzem, hogy drága, jó Édesanyám küldte nekem fentről! ❤️ A műtét után annyira legyengültem, hogy az intenzív osztályra vittek, a vérképem is rossz lett, ezért vérátömlesztést kaptam! ☺️De néhány nap múlva hazajöhettem, de már nem egyedül, hanem egy gyönyörű Kisbabával! Emlékszem szép hófehér rugdalódzóban hoztuk haza a Gyermekemet! Leírhatatlan amit akkor éreztem! ❣️Az Anyaság érzése a legcsodálatosabb a világon! ❤️♥️❤️ Donatella szépen fejlődött! ❣️ Lehetetlen leírni mennyi minden történt a 18 év alatt! ❤️♥️ A gyermeknevelés sok lemondással is jár, de megéri, mert a Kislányom mosolya mindenért kárpótol! Igyekeztem azokat az értékeket átadni Neki amit én kaptam drága Édesanyámtól! ♥️ Sokszor meghatódtam! Például amikor először mondta nekem, hogy "Szeretlek Édesanyám!" vagy amikor kitárta a kis karját és azt mondta, hogy "'ennyire szeretlek!" ❤️ és amikor azt mondta, hogy "Világ legjobbja vagy Édesanyám!" Sokszor kaptam Tőle "csak úgy" száz puszit... Hála Istennek nagyon szoros és harmonikus az érzelmi kapcsolatunk! Persze néha vannak összezördülések, de nagy szeretettel, megértéssel mindig minden probléma megoldódik! ❤️ Aggódom és izgulok Érted!❣️ Kimondhatatlanul SZERETLEK! ❤️♥️❤ #szeretlekkislanyom #boldogszulinapot

Kiszel Tünde ❤️ (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés,

Gyökeresen megváltoztatta kislányuk, Szofi betegsége Caramel és Szilágyi Szilvi életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190702-gyokeresen-megvaltoztatta-kislanyuk-szofi-betegsege-caramel-es-szilagyi-szilvi-eletet.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvia elárulta, mennyire változtatta meg a család életét kislányuk, Szofi betegsége. TV + Sztárok--Csűrös Karola teljesen összetört férje halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-csuros-karola-teljesen-osszetort-ferje-halala-utan.htmlCsűrös Karola teljesen összetört férje halála után, éjjelente is alig alszik. TV + SztárokOrigoÍgy éli mindennapjait a mémmé vált magyar férfi, Hide The Pain Harold, azaz Arató Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190702-igy-eli-mindennapjait-a-memme-valt-magyar-ferfi-hide-the-pain-harold-azaz-arato-andras.htmlCsak kevesen tudják, hogy a kényszeredett mosolyú férfi, akiből az elmúlt évek legismertebb mémjei születtek, valójában magyar: Arató Andrásnak hívják. TV + Sztárok--Megszólalt Hosszú Katinka édesapja: ez a véleménye lánya új párjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-megszolalt-hosszu-katinka-edesapja-ez-a-velemenye-lanya-uj-parjarol.htmlTegnap posztolt először közös képet Hosszú Katinka és új párja, a modell Gelencsér Máté. Az úszónő továbbra sem akar nyilatkozni a magánéletéről, édesapja azonban mondott pár szót a Blikknek. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMegszólalt autóbalesete után Oszvald Marikahttp://www.life.hu/sztarok/20190702-megszolalt-autobalesete-utan-oszvald-marika.htmlHétvégén szenvedett autóbalesetet Oszvald Marika. A színésznő kocsijába az M0-s autóúton, Törökbálint közelében egy másik jármű hátulról ütközött bele, a szalagkorlátnak lökve őt ezzel. Marikát sokkos állapotban, mentővel szállították kórházba. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné kizárná a nyilvánosságot a kis Archie keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-meghan-hercegne-kizarna-a-nyilvanossagot-a-kis-archie-keresztelojerol.htmlA királyi család egy bennfentese szerint szombaton keresztelik meg Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A hírek azonban arról szólnak, hogy a hercegné nem szeretné, hogy fotósok legyenek jelen a nagy eseményen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.