Oszvald Marika szalagkorlát autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén szenvedett autóbalesetet Oszvald Marika. A színésznő kocsijába az M0-s autóúton, Törökbálint közelében egy másik jármű hátulról ütközött bele, a szalagkorlátnak lökve őt ezzel. Marikát sokkos állapotban, mentővel szállították kórházba.

A Kossuth-díjas színésznő jól van, a Blikknek nyilatkozott a történtekről:

„Szerencsére nincs komolyabb bajom, mindent megvizsgáltak a kórházban, ahova bevitt a mentő a baleset után. Volt agyi CT, hasi ultrahang, a gerincemet is megnézték, de szerencsére mindent rendben találtak. Ért azonban egy nagyobb ütés, emiatt úgy döntöttem, egy kicsit pihenek. Mentem volna rengeteg helyre, de két-három hétig biztosan szeretnék itthon maradni. Azt hiszem, intő jel volt ez a baleset, hogy itt az ideje egy kicsit leállni. Lehet, hogy túlpörögtem, és valaki odafentről jelzett, hogy ideje pihenni” – mondta a lapnak Oszvald Marika, aki a kocsijával még nem is foglalkozott, nem tudja, mekkor a kár, mennyibe fog kerülni a javítása.

Oszvald Marika autóbalesetet szenvedett a hétvégén Forrás: Fem3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.