Kiköpött mása Sarolta hercegnőnek egy brit kislány – fotó

Forrás: Instagram/kensingtonroyal -
kislány Sarolta hercegnő Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit kislány szinte a megszólalásig hasonlít Sarolta hercegnőre.

Úton-útfélen megállítják idegenek a 35 esztendős Gemmát, 5 éves kislánya ugyanis szinte a megszólalásig hasonlít Sarolta hercegnőre. A kis Marcy nagyon aranyos és mindössze 10 hónappal idősebb a hasonmásánál.

Szerintem Marcy sokkal jobban hasonlít a hercegnőre, mint a hivatalos hasonmása. Emlékszem, először egy boltban voltunk, amikor megszólítottak bennünket és azóta folyton megállítanak az utcán. Nem is értem, hogyan gondolhatják, hogy a hercegnő egy ilyen kisvárosban járkál az anyukája nélkül, én ugyanis egyáltalán nem hasonlítok Katalinra” – nyilatkozta a The Sunnak.

Az anyuka azt is elárulta, kislánya nem szereti a nadrágokat és folyton szoknyát akar hordani, akárcsak Sarolta.

Sarolta hercegnő Forrás: Instagram/kensingtonroyal
18 éves lett Kiszel Tünde lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20190702-18-eves-lett-kiszel-tunde-lanya-donatella.htmlMa ünnepli 18. születésnapját Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella. TV + SztárokOrigoGyökeresen megváltoztatta kislányuk, Szofi betegsége Caramel és Szilágyi Szilvi életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190702-gyokeresen-megvaltoztatta-kislanyuk-szofi-betegsege-caramel-es-szilagyi-szilvi-eletet.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvia elárulta, mennyire változtatta meg a család életét kislányuk, Szofi betegsége. TV + Sztárok--Csűrös Karola teljesen összetört férje halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-csuros-karola-teljesen-osszetort-ferje-halala-utan.htmlCsűrös Karola teljesen összetört férje halála után, éjjelente is alig alszik. TV + SztárokOrigoLánykérés történt Hugh Jackman fellépése közben – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-lanykeres-tortent-hugh-jackman-fellepese-kozben.htmlEgy rajongó Hugh Jackman segítségével kérte meg a barátnője kezét. TV + SztárokOrigoMegszólalt Hosszú Katinka édesapja: ez a véleménye lánya új párjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-megszolalt-hosszu-katinka-edesapja-ez-a-velemenye-lanya-uj-parjarol.htmlTegnap posztolt először közös képet Hosszú Katinka és új párja, a modell Gelencsér Máté. Az úszónő továbbra sem akar nyilatkozni a magánéletéről, édesapja azonban mondott pár szót a Blikknek. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMeghan hercegné kizárná a nyilvánosságot a kis Archie keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-meghan-hercegne-kizarna-a-nyilvanossagot-a-kis-archie-keresztelojerol.htmlA királyi család egy bennfentese szerint szombaton keresztelik meg Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A hírek azonban arról szólnak, hogy a hercegné nem szeretné, hogy fotósok legyenek jelen a nagy eseményen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.