Napokig Osvárt Andreával élt Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volt

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Iszak Eszter Osvárt Andrea Dobrády Ákos Róma költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három napig élt Osvárt Andreával Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volt. Elmesélték, hogyan is történt a dolog. 

„Rómában együtt éltünk” – mondta a NőComment! című műsorban Dobrády Ákos. És hogy kivel élt együtt Rómában? A titokzatos nő is a stúdióban ült, ugyanis Osvárt Andrea volt az. A beszélgetést a Ripost szemlézte.

A dolog pikantériája, hogy Dobrádynak akkor volt menyasszonya mégpedig Iszak Eszter. Osvárt Andrea azonban megmagyarázta a történteket. „Általában én vagyok otthon Rómában, de akkor éppen költöztem, pár napig nem volt szállásom, és tudtam, hogy Ákos bérelt egy nagy lakást” – mesélte a színésznő.

Dobrády Ákosnál lakott Osvárt Andrea Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Dobrády azt is elárulta, hogy dicsekedett Olaszországban a magyar színésznővel. „Rómában jártam az éttermeket, csiszolgattam az olasznyelv-tudásomat, a telefonomon pedig Andi képét mutogattam, és büszkén újságoltam, hogy bizony, nálam lakik” – magyarázta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.