családon belüli erőszak bántalmazás Pamela Anderson Adil Rami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson állítja, korábbi vőlegénye, Adil Rami bántalmazta.

Pamela Anderson pár napja írt egy hosszabb bejegyzést a közösségi oldalára, amelyben közölte, fiatal párja, Adil Rami megcsalta őt, ezért szakítottak.

A színésznő most a korábbinál is súlyosabb vádakkal állt elő, ezúttal egy videót töltött fel az internetre, amelyen az látszik, épp bekötözik a kezét. Állítólag egykori vőlegénye okozott neki súlyos sérülést, a férfi úgy megszorította a kézfejét, hogy az csaknem eltört. Elmondása szerint az orvosnak sem merte bevallani, mi történt – írja a Fox News.

Pécsi Ildikó unokája továbbra sem hagyja el a budai ingatlanthttp://www.life.hu/sztarok/20190705-pecsi-ildiko-unokaja-tovabbra-sem-hagyja-el-a-budai-ingatlant.htmlTovább folytatódik a viszály Pécsi Ildikó családjában: az unokája nem akarja elhagyni a művésznő házát. TV + Sztárok--Robert Irwin, a Krokodilvadász fia ugyanazt az állatot eteti, mint az apja – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-steve-irwin-a-krokodilvadasz-fia-ugyanazt-az-allatot-eteti-mint-apja.htmlRobert Irwin, a Krokodilvadász fia megható fotót posztolt: ugyanazt a krokodilt eteti, mint az édesapja. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilonának taxiban kellett átöltözniehttp://www.life.hu/sztarok/20190705-medveczky-ilonanak-taxiban-kellett-atoltoznie.htmlMedveczky Ilona karrierje csúcsán egyik fellépésről a másikra rohant. Elárulta, gyakran gyakorlatilag a taxiban kellett átöltöznie. TV + Sztárok--Rékasi Károly balesete után végre előleget kapott kártérítésébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-rekasi-karoly-balesete-utan-vegre-eloleget-kapott-karteritesebol.htmlRékasi Károly motorbalesete után most végre kapott némi előleget a biztosítótól, de a színész nem érzi úgy, hogy örülnie kellene. TV + Sztárok--Tóth Andit le akarta szúrni őrült rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20190705-toth-andit-le-akarta-szurni-orult-rajongoja.htmlTóth Andi vérfagyasztó történetet elevenített fel: egy őrült rajongója le akarta szúrni. TV + SztárokOrigoKárpáti Rebeka bikiniben bulizik a Balaton Soundon – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-karpati-rebeka-bikiniben-bulizik-a-balaton-soundon-foto.htmlElkezdődött az idei Balaton Sound Zamárdiban, amire természetesen a hazai hírességek is jegyet váltottak. A balatoni fesztiválra mindenki gondosan megválogatja az outfitjét, így tett Kárpáti Rebeka is, aki ezúttal is extradögösre vette a figurát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.