mulatós zene párkapcsolat szerelem Jolly és Suzy Jolly szakítás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életben és a színpadon is egy párt alkotott a hazai mulatós zene két alakja, Jolly és Suzy. Nemrégiben szakítottak, Jolly pedig máris megmutatta új kedvesét. 

Ahogy mi is megírtuk: szakított egymással Jolly és Suzy. A hazai mulatós zene két alakja a színpadon és azon kívül is egy párt alkotott.

Eleinte csak pletykák keringtek tönkrement házasságukról, végül ők is megerősítették a híreket. Jolly nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nem egy harmadik fél miatt romlott meg a kapcsolatuk, az évek során sokat veszekedtek.

A Blikk Rúzs most kiszúrta, hogy Jolly közösségi oldalán megmutatta azt a hölgyet, akinek oldalán újra megtalálta a boldogságot. „Tudod mi a legjobb érzés a világon? Az amikor két bolond egymásra talál” – írta a fotóhoz a mulatós sztár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tudod mi a legjobb érzés a világon? Az amikor két bolond egymásra talál. ♥️☀️

(@jollysandro_official) által megosztott bejegyzés,

Serena Williams csupasz hátsóval pózol a címlapon - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-serena-williams-csupasz-hatsoval-pozol-a-cimlapon.htmlSerena Williams címlapon pózolt, ráadásul nem a tőle megszokott módon: csupasz hátsót villantott. TV + Sztárok--Sikersorozatban szerepel Uma Thurman és Ethan Hawke gyönyörű lánya, Mayahttp://www.life.hu/sztarok/20190710-sikersorozatban-szerepel-uma-thurman-es-ethan-hawke-gyonyoru-lanya-maya-hawke.htmlA Netflix sikersorozatában, a Stranger Things harmadik évadában kapott szerepet Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, Maya. Édesapja a közösségi oldalán büszkélkedett el a lánya sikerével. TV + SztárokOrigoAnna brit királyi hercegnő elvesztette az anyósáthttp://www.life.hu/sztarok/20190710-anna-brit-kiralyi-hercegno-elvesztette-anyosat.htmlAnna brit királyi hercegnő – II. Erzsébet és Fülöp egyetlen lánya – veszítette el családjának egy fontos tagját: az anyósa távozott az élők sorából 90 évesen. TV + Sztárok--Brad Pitt a válása után Jennifer Anistont hívtahttp://www.life.hu/sztarok/20190710-brad-pitt-valasa-utan-jennifer-anistont-hivta.htmlBrad Pittnek még mindig Jennifer Aniston a támasza: válása után is őt hívta. TV + Sztárok--A Nervo DJ-formációval készített interjút a Life.hu: imádják Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190710-a-nervo-djformacioval-keszitett-interjut-a-lifehu-imadjak-magyarorszagot.htmlA 100 legjobb DJ között mindössze 6 női formációt találunk, akik közül a legjobbak a Nervo testvérek. Idén a Balaton Soundon táncoltatták meg a tömeget, de előtte egy interjút is adtak a Life.hu-nak. Meséltek a világsztárokkal való közös munkákról, hogy miért épp Justin Bieberrel és Eminemmel szeretnének dolgozni, de azt is elárulták, hogy korábban már nyaraltak Magyarországon. Imádják az itteni zsíros ételeket. Ha azt is szeretnéd megtudni, milyen a nők helyzete ma a DJ-szakmában, akkor feltétlen nézd meg az interjút. TV + Sztárok--Exkluzív interjút adott a Life.hu-nak Kid Noize, a majommaszkos DJhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-exkluziv-interjut-adott-a-lifehunak-kid-noize-a-majom-maszkos-dj.htmlKiderült, milyen érzés egy majommaszk alatt létezni és koncertet adni abból az exkluzív interjúból, amelyet a világhírű Kid Noize adott a Life.hu-nak. Az elektropop zeneszerző és képregényíró Brüsszelből származik, soha nem fedi fel az arcát, mindig magán viseli a majomarcot formázó protézist. Több kulisszatitkot és jövőbeli tervet is elárult, először járt Magyarországon, a Balaton Soundon zenélt. Kizárólag a Life.hu-nak adott interjút, karrierről, maszkról és a motivációjáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.