Görög Zita dekoltázsán ámulnak a férfiak – fotó

Forrás: Görög Zita / Instagram -
mell Görög Zita szexi dekoltázs sztáranyuka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita családjával együtt utazott el kikapcsolódni és a nyaralásról egy merész fotót is posztolt a közösségi oldalára.

Görög Zita napszemüvegét tönkretették a gyermekei: olyan vicces fotót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen az látszik, hiányzik szemüvegének egyik lencséje. Csakhogy a rajongók ezt az apróságot szinte észre sem vették, ugyanis a szemük egyből a modell dekoltázsára tévedt.

A sztáranyuka egy fehér fürdőruhába bújt, amely jól kiemelte formás kebleit.

Még Rózsa György is megjegyezte: „Érdekes, de én speciel nem a szemüveget néztem... Hanem a lelket!”

Meghan Markle hisztirohamot kapott a fotósok előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190717-meghan-markle-hisztirohamot-kapott-a-fotosok-elott.htmlMeghan Markle két éve a fotósok és újságírók elsőszámú célpontja. Úgy tűnik, betelt nála a pohár és többé nem tűri a sajtó jelenlétét maga körül.TV + Sztárok--Czippán Anett bikiniben mutatta meg tökéletes alakját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-czippan-anett-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlCzippán Anett bikiniben mutatta meg bombaalakját. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEmily Ratajkowski apró bugyiban és mellet villantó felsőben mutatta meg magát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-emily-ratajkowski-apro-bugyiban-es-mellet-villanto-felsoben-mutatta-meg-magat-foto.htmlEmily Ratajkowski ismét levetkőzött. TV + Sztárok--Így köszöntötte fel a palota a 72 éves Kamilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20190717-igy-koszontotte-fel-a-palota-a-72-eves-kamilla-hercegnet.htmlSzületésnapja alkalmából a közösségi oldalon is felköszöntötte a palota Kamilla hercegnét. TV + Sztárok--5 év után eljegyezte kedvesét a Wellhello énekese, Diazhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-5-ev-utan-eljegyezte-kedveset-a-wellhello-enekese-diaz.htmlEljegyezte kedvesét a Wellhello énekese, Diaz. TV + Sztárok--70 éves lesz Várkonyi András: nem enyhül lánya elvesztése miatt érzett gyászahttp://www.life.hu/sztarok/20190717-70-eves-lesz-varkonyi-andras-nem-enyhul-lanya-elvesztese-miatt-erzett-gyasza.htmlCsaládi és baráti körben ünnepli hamarosan 70. születésnapját az ország Vili bácsija, Várkonyi András. A színésznek nem lesz felhőtlen az öröme, hiszen tavaly veszítette el lányát, Andreát. A gyászuk azóta sem enyhült. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.