Tom Selleck lánya nem lépett apja nyomdokaiba: lótenyésztő lett

Hannah Selleck lótenyésztő Tom Selleck Magnum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja a lányát Tom Selleck, és azt sem bánja, hogy ő nem a színészi hivatást választotta. Ennek ellenére olyan pályán mozog, amely az egykori Magnumnak is szívügye. 

Egy farmházban nevelte fel Tom Selleck a lányát, Hannah-t. Szeretett volna nemcsak jó színész, de jó családapa is lenni. Az egykori Magnum nem bánja, hogy a lánya nem követte a kamerák mögé, hiszen olyan foglalkozást választott, ami számára is nagyon kedves - írja a Littlethings.

Hannah Selleck, Tom lánya, gyönyörű Forrás: NORTHFOTO/Starmax/PA Images/Re/Westcom/Starmaxinc.Com

Hannah már gyermekként lovagolni kezdett, a ranchukon is volt néhány ló. Felnőttként pedig lótenyésztő lett. Így nem a színészet, hanem a lovak a közös szerelem az édesapjával.

Hannah Selleck imádja a lovakat Forrás: NORTHFOTO/Guibbaud-Kis Derdei

Gisele Bündchen gyönyörű smink nélküli fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-gisele-bundchen-gyonyoru-smink-nelkuli-fotojan.htmlGisele Bündchenről smink nélküli fotót posztolt a férje, Tom Brady. TV + Sztárok--Rajongója zaklatja Jollythttp://www.life.hu/sztarok/20190722-rajongoja-zaklatja-jollyt.htmlEgy rajongó zaklatja Jollyt: a nő azt akarja, az énekes menjen vissza a családjához. TV + SztárokOrigoCampus Fesztivál 2019: a Tankcsapda titkai testközelbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-campus-fesztival-2019-a-tankcsapda-titkai-testkozelbol.htmlA Tankcsapdát 1989-ben alapította meg Lukács László. A kezdeti punk rock stílushoz hamar elkezdett vegyülni a hard rock és a heavy metal hangzás, ezzel kialakítva a zenekar széles közönségtáborát. 1989. október 14-én léptek fel először Debrecenben. 30 évet ugorva az időben, a Campus Fesztiválon, szintén Debrecenben egy születésnapi koncertet prezentáltak a fesztiválra látogatóknak. A Life.hu egy igazán különleges lehetőséget kapott, egyedüli stábként a zenekart testközelből forgathatta a délelőtti hangbeállástól egészen az esti nagykoncertig. Íme Lukácsék titkai! TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán már alig várja a Sztárban sztár leszek! című műsorthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-bereczki-zoltan-mar-alig-varja-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musort.htmlBereczki Zoltán izgatottan várja, hogy elkezdődjön a Sztárban sztár leszek! című műsor, amelyben ő lesz az egyik ítész. TV + Sztárok--Hujber Feri Angliába költözötthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-hujber-feri-angliaba-koltozott.htmlIsmerősei szerint Angliába költözött Hujber Feri. TV + SztárokOrigoIlyen lesz Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190722-ilyen-lesz-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-eskuvoje.htmlRékasi Károly elárulta, milyen lesz az esküvőjük Pikali Gerdával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.