Mentőt hívtak Demcsák Zsuzsához

mentő Demcsák Zsuzsa Krishan Dangwal rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tartott sokáig Demcsák Zsuzsa és Krishan felhőtlen boldogsága, az első szerelmes éjszakát a rémület követte – írja a Bors.

Zsuzsa Krishan érkezésének másnapján, óbudai otthonában lett rosszul, mentőt kellett hívni hozzá. A férje vette észre, hogy baj van, az ő segélykiáltására lettek figyelmesek a szomszédok.

Demcsák Zsuzsához mentőt kellett hívni Forrás: Demcsák Zsuzsa / Instagram

„Kiabálásra lettem figyelmes, de nem magyarul, hanem angolul üvöltött valaki, és segítséget kért. Zsuzsa lakásából szűrődött ki a hang, a férfinak pedig nagyon ijedt és kétségbeesett volt a hangja. Nem sokkal később megjelent Zsuzsa édesanyja, akin szintén látszott az idegesség, és utána pár perccel a mentő is megérkezett a ház elé” – mesélte a lapnak egy szomszéd. A mentőautó körülbelül 20 perc után beteg nélkül távozott.

A Bors munkatársai többször is keresték Zsuzsát, meg szerették volna tudni, hogy hogy van és mi történt pontosan, ő azonban SMS-ben annyit üzent csak, hogy nyugalomra van szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.