Ritka fotó: gyönyörű nő lett Hegyi Barbara lánya, Rozi

Balikó Rozi Hegyi Barbara gyermek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon ritkán mutatja meg családját Hegyi Barbara színésznő. Most azonban egy fontos dátum miatt kivételt tett.

A napokban töltötte be a 21. életévét Hegyi Barbara lánya, Rozi. A színésznő a közösségi oldalán köszöntötte fel a "kisbabáját":
"Tegnap volt az én kisbabámnak a 21. szülinapja. Mások szemében már egy felnőtt nő, nekem mindig a kisbabám marad" – írta a képhez.



Szicíliában romantikázik Hegyi Barbara és Zoránhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190304-sziciliaban-romantikazik-hegyi-barbara-es-zoran.htmlHegyi Barbara és Zorán Szicíliában lazítanak. UtazásFotó: Marton Szilvia - OrigoMeztelenül fotózták Hegyi Barbarát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-meztelenul-fotoztak-hegyi-barbarat-foto.htmlHegyi Barbara, Jászai Mari-díjas magyar színművésznő egy jótékonysági adománygyűjtés miatt dobta le ruháit és lett egy naptárban Miss Október. TV + Sztárok--"Bombázó" - Leesik az állad, ha meglátod Hegyi Barbara bikinis fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181003-leesik-az-allad-ha-meglatod-hegyi-barbara-bikinis-fotojat.htmlTőle szokatlanul szexi képet osztott meg közösségi oldalán Hegyi Barbara.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHegyi Barbara születésnapján lányával és párjával bowlingozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hegyi-barbara-szuletesnapjan-lanyaval-es-parjaval-bowlingozott-foto.html52 éves lett a napokban Hegyi Barbara, akit a kollégái, a családtagjai és a barátai is felköszöntöttek. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHegyi Barbara 51 évesen egy színdarab kedvéért vetkőzötthttp://www.life.hu/kult/20170901-hegyi-barbara-51-evesen-egy-darab-kedveert-vetkozott.htmlHegyi Barbara és kollégái a vetkőzéstől sem riadnak vissza, persze csak akkor, ha a fotónak van valamilyen művészi értéke. Ennek pedig van, hiszen egy színdarabhoz készült! KultFotó: Marton Szilvia - OrigoHegyi Barbarának szenvedélye a motorozáshttp://www.life.hu/sztarok/20151005-hegyi-barbara-szineszno-szenvedelye-a-motorozas.htmlA színészkedés mellett szakácskönyveket ír, de másik hobbija is van: imád motorozni. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.