Pszichológushoz jár a Jóban Rosszban színésze, Nagy Balázs

pszichológus Jóban Rosszban TV2 Nagy Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésze bevallotta, hogy rendszeresen jár pszichológushoz.

Nagy Balázs szerint nagyon fontos önmagunk megismerése, és ehhez akár pszichológus segítségét is kérhetjük, ahogy ő is teszi. Bátran vállalja, hogy rendszeresen jár doktornőjéhez, és mindenkit erre bátorít, aki úgy érzi, szüksége van rá.

"Itthon még mindig tabu pszichológushoz járni, vagy arról beszélni, de szerintem igenis szükséges önmagunk megismeréséhez, elfogadásához! Fontos, hogy néha kapjunk egy kis útmutatatást és visszaigazolást, ezért ma én is eljöttem kedvenc "dilidokimhoz" – írta az Instagram-oldalán.

Zana József ezt még mindenképpen meg akarja csinálni, mielőtt meghalhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-zana-jozsef-ezt-meg-mindenkeppen-meg-akarja-csinalni-mielott-meghal.htmlZana Józsefet több baleset is érte az elmúlt időben, de már a visszatérést tervezi: ezt szeretné még véghez vinni. TV + SztárokOrigoFeleségül vette szerelmét a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190729-felesegul-vette-szerelmet-a-baratok-kozt-korabbi-sztarja-pribelszki-norbi.htmlMegnősült a Barátok közt korábbi sztárja, Pribelszki Norbi. TV + SztárokOrigoFalatnyi bikiniben mutatta meg formás idomait Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190729-falatnyi-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait-demi-rose.htmlDemi Rose szokáshoz híven ezúttal sem fogta vissza magát: falatnyi bikiniben mutatta meg magát. TV + Sztárok--Tolvai Reninek elege lett a mocskolódásból: letiltotta a hozzászólásokat az oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-tolvai-reninek-elege-lett-a-mocskolodasbol-letiltotta-a-hozzaszolasokat-oldalan.htmlTolvai Renit nagyon sokan bántották a közösségi oldalán, ezért komoly döntésre szánta el magát. TV + SztárokOrigoAz alattvalóknak nem tetszik a Vogue címlapja, amit Meghan Markle szerkesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-az-alattvaloknak-nem-tetszik-a-vogue-cimlapja-amit-meghan-markle-szerkesztett.htmlÚjra Meghan Markle-t támadják az alattvalók: szerintük a hercegné rossz munkát végzett a Vogue magazinnál. TV + Sztárok--Vajna Timi csak nyugtatókkal tud elaludnihttp://www.life.hu/sztarok/20190729-vajna-timi-csak-nyugtatokkal-tud-elalduni.htmlAndy Vajna fél éve hunyt el, azóta Timi egyáltalán nem adott interjút. A TV2-vel viszont kivételt tett, és elmondta, milyen szörnyen fáj neki a férje elvesztése. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.