Ha szeretnéd látni, ahogy Erzsébet királynő fut, ezt a videót meg kell nézned

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
esküvő Erzsébet királynő Vilmos herceg futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erzsébet királynő a nyilvánosság előtt mindig méltóságteljesen viselkedik. Táncolni vagy épp futni eddig nem láthatták őt az alattvalói. Egy régi felvételen azonban most láthatjuk, hogy úgy fut szertelenkedő unokája után, mint bármelyik más nagymama. 

Ritka felvétel került elő a királyi család életéből. Erzsébet királynőt gyerekkora óta arra nevelték, hogy egész életében az alattvalókat kell szolgálnia. Lényéből, tartásából mindig méltóság sugárzik. Ám ezen a régi videón látszik, hogy ha úgy kívánja a sors, ugyanúgy fut az unokája után, mint bármelyik másik nagymama – szúrta ki a Town & Country.

A felvétel András herceg és Sarah Ferguson esküvőjén készült 1986-ban. Vilmos herceg nem akart a helyén maradni, és utánairamodott az ifjú párt szállító hintónak. Erzsébet királynő azonnal unokája után szaladt. A felvétel rendkívül aranyosra sikerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.