Így reagáltak Demcsák Zsuzsa szülei, amikor közölte, hogy férjhez ment

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa esküvő Krishan Dangwal szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa fiatal indiai férje, Krishan a múlt héten érkezett meg Magyarországra, hogy elkezdjék közös életüket. Zsuzsa egy pillanatig sem aggódott azon, hogy a szülei hogyan fogadják majd új szerelmét.

Az Ázsia Express második szériájának fogatásán, Srí Lankán ismerkedett meg Zsuzsa és Krishan. Szerelem volt első látásra, még ott össze is házasodtak, Kandász Andrea adta össze őket. Krishan és Zsuzsa családja találkozott már egymással egy-egy telefonbeszélgetés alkalmával, személyesen azonban csak most ismerhették meg egymást.

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan Forrás: TV2

"Igazából senkinek nem kellett elfogadnia, olyan természetesen simult bele a családunkba. Először a fiammal, Benedekkel találkozott, aki este lelkesen újságolta a húgának, milyen jó fej is Krishan. (...) Meglátogattuk a szüleimet, ahol a férjem rövidesen együtt főzött édesanyámmal a konyhában, majd apukámmal beszélgetett politikai, földrajzi kérdésekről. Nagyon jól megértették egymást... Pedig amikor Srí Lankáról megmutattam a gyűrűmet édesanyámnak, és közöltem, hogy férjhez mentem, csak legyintett, mondván, ez csak amolyan vakációs fellobbanás, mire hazaérek, úgyis elfelejtem. És nem ő volt az egyetlen, aki ezt így gondolta" - mesélte a Best magazinnak Demcsák Zsuzsa.

Szerelem az Áll az alkuban: babát vár a két játékos, akik a műsor alatt jöttek összehttp://www.life.hu/sztarok/20190801-szerelem-az-all-az-alkuban-babat-vara-ket-jatekos-akik-a-musor-alatt-jottek-ossze.htmlAz Áll az alku című műsor forgatásán szeretett egymásba Rebeka és Bence, akik már kisbabát is várnak. TV + SztárokOrigoNicole Kidman elképesztően vékony derekat és mellbimbót is villantott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-nicole-kidman-elkepesztoen-vekony-derekat-es-mellbimbot-is-villantott-foto.htmlNicole Kidman 52 évesen is őrületes formában van. TV + Sztárok--Molnár Anikó haveri viszonyba került Michael Jackson testvérével: újra esély van a találkozásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190801-molnar-aniko-haveri-viszonyba-kerult-michael-jackson-testverevel-ujra-esely-van-a-talalkozasra.htmlMolnár Anikó elmesélte, hogy Los Angelesben ismerkedett össze Michael Jackson testvérével, akivel haveri viszony alakult ki köztük. TV + Sztárok--Depressziójáról vallott Hernádi Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190801-depressziojarol-vallott-hernadi-judit.htmlHernádi Judit elárulta, minden év augusztusában előjön a depressziója. TV + Sztárok--Bezár Vajna Tímea egyik üzletehttp://www.life.hu/sztarok/20190801-bezar-vajna-timea-egyik-uzlete.htmlÚgy tűnik, Vajna Tímeának bezárt az egyik fánkozója. TV + SztárokOrigoRuhástól vetette magát a vízbe koncertjén Pataky Attila – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-ruhastol-vetette-magat-a-vizbe-koncertjen-pataky-attila.htmlPataky Attila legutóbb egy gyógyfürdőben lépett fel, ahol ruhástól belement az egyik medencébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.