összeköltözés énekesnő szakítás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel másfél éve van együtt Tóth Andi Szabó Ádámmal, és már lassan egy éve annak, hogy összeköltöztek. De az együttélés nem ment mindig zökkenőmentesen.

A Lokálnak adott interjút Tóth Andi, amiben őszintén mesélt arról, milyen nehéz is volt alkalmazkodniuk egymáshoz Szabó Ádámmal, amikor összeköltöztek. Olyan is volt, hogy Ádám két hétre elköltözött tőle, már azonban minden rendben, összeszoktak.

Tóth Andi és Szabó Ádám A legbátrabb párosban Forrás: TV2

"Ez az első igazán komoly kapcsolatom, ahol megélhetem egy szerelem összes fázisát. Az elején jött a rózsaszín köd. Minden tökéletes volt, folyton együtt akartunk lenni. Annyira jól működött, hogy fél év után a páromhoz költöztem, és lakva megismertük egymást. Bár nagyon élveztük a közös életet, nem tagadom, voltak hangos szóváltások meg tányértörések. Egy durvább vitánknak az lett a vége, hogy összepakoltam, és két hétre szétmentünk. Nagyon rossz volt. Nehezen bírtuk ki egymás nélkül, ezért hamar leültünk, mindent megbeszéltünk, és megegyeztünk: muszáj kompromisszumokat kötnünk. Azóta minden a legnagyobb rendben van" - mondta a lapnak az énekesnő, aki azt szereti a legjobban a párjában, hogy képes érte küzdeni.

Tolvai Reni melleit alig takarja bikinifelsője: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-tolvai-reni-melleit-alig-takarja-bikinifelsoje.htmlTolvai Reni ismét szexi fotókkal örvendeztette meg férfi rajongóit. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa férje a feleségéről vallott: "Az első igazi szerelem az életemben"http://www.life.hu/sztarok/20190802-demcsak-zsuzsa-ferje-felesegerol-vallott-az-elso-igazi-szerelem-az-eletemben.htmlDemcsák Zsuzsa és férje egy hosszabb interjúban vallottak kettejük kapcsolatáról és jövőjéről. TV + SztárokOrigoŐsztől saját műsorral jelentkezik Berki Krisztián a Sláger TV-nhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-osztol-sajat-musorral-jelentkezik-berki-krisztian-a-slager-tvn.htmlSzeptember 2-től minden hétköznap este nyomon követhetik a nézők Berki Krisztián és családja életét a Sláger TV-n jelentkező AZ üBERKIrályban. TV + SztárokOrigoBikiniben egy yachton fotózták a 49 éves Geszler Dorottyáthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-bikiniben-egy-yachton-fotoztak-a-49-eves-geszler-dorottyat.htmlGeszler Dorottya bikiniben is megmutatta, hogy 50-hez közel is nagyon dögös. TV + Sztárok--Vajna Timinek már biztosan nem születik gyermeke Andytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-vajna-timinek-mar-biztosan-nem-szuletik-gyermeke-andytol.htmlMost már biztos, hogy Vajna Timinek nem születik gyermeke néhai férjétől, megsemmisítette ugyanis Andy mintáját. TV + SztárokOrigoEgy szál bugyiban pózol a világhírű olasz focista magyar kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190802-egy-szal-bugyiban-pozol-a-vilaghiru-olasz-focista-magyar-kedvese-varga-viktoria.htmlVarga Viktória nem szégyenlős tipus, sokszor mutatja meg idomait.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.