Vajna Timinek már biztosan nem születik gyermeke Andytől

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi lombikprogram baba spermabank Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos, hogy Vajna Timinek nem születik gyermeke néhai férjétől, megsemmisítette ugyanis Andy mintáját.

Köztudott, hogy közös gyermeket szeretett volna Vajna Timi és férje. A házaspár úgy tervezte, hogy lombikprogram segítségével februárban ültetik be az embriót. Andy Vajna azonban váratlanul elhunyt, az özvegy pedig nemrég drámai lépésre szánta el magát: megsemmisítette a mintát, így már biztosan nem születik babája egykori szerelmétől.

Már nem lesz gyermekem tőle! Nem lehet, mert megsemmisítettem Andy mintáját. Nem tudtam tovább fizetni a tárolást az amerikai spermabankban! Egyébként is, úgy tudom, hogy rengeteg engedély kell ahhoz, ha egy elhunyt ember örökítő anyagát be akarja valaki ültettetni... De ha őszinte vagyok, legbelül úgy érzem, hogy Andy halálával egy új életet kell kezdenem..." - nyilatkozta a Ripostnak.

Vajna Timinek nem lesz gyermeke Andytől Forrás: Instagram/Vajna Timi
Egy szál bugyiban pózol a világhírű olasz focista magyar kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190802-egy-szal-bugyiban-pozol-a-vilaghiru-olasz-focista-magyar-kedvese-varga-viktoria.htmlVarga Viktória nem szégyenlős tipus, sokszor mutatja meg idomait.TV + SztárokOrigoÚj üzlet nyílt Klapka György egykori üzletháza helyénhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-uj-uzlet-nyilt-klapka-gyorgy-egykori-uzlethaza-helyen.htmlCukrászda nyílt Klapka György üzletházának helyén. TV + Sztárok--Régen hallottunk róla: ezt csinálja most Azurák Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20190802-regen-hallottunk-rola-ezt-csinalja-most-azurak-csaba.htmlAzurák Cssaba korábban nem tudta elképzelni, hogy másnak is lehet olyan izgalmas élete, mint egy műsorvezetőnek. Most azonban belátja, tévedett. TV + Sztárok--Molnár Anikó haveri viszonyba került Michael Jackson testvérével: újra esély van a találkozásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190801-molnar-aniko-haveri-viszonyba-kerult-michael-jackson-testverevel-ujra-esely-van-a-talalkozasra.htmlMolnár Anikó elmesélte, hogy Los Angelesben ismerkedett össze Michael Jackson testvérével, akivel haveri viszony alakult ki köztük. TV + Sztárok--Depressziójáról vallott Hernádi Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190801-depressziojarol-vallott-hernadi-judit.htmlHernádi Judit elárulta, minden év augusztusában előjön a depressziója. TV + Sztárok--Balázs Klári és Korda György kifakadt: folyamatosan alaptalan pletykák keringenek rólukhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-balazs-klari-es-korda-gyorgy-kiakadt-folyamatosan-alaptalan-pletykal-keringenek-roluk.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak elege van a róluk szóló alaptalan pletykákból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.