Lena Dunham színésznő a vörös szőnyegen csókolta szájon Brad Pittet: a színész nem örült a spontán megmozdulásnak

Brad Pitt csók Lena Dunham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Leonardo DiCaprio legújabb filmjét reklámozza több színésztársukkal együtt. Egy ilyen eseményen történt, hogy az egyik kolléga a vörös szőnyegen hirtelen szájon csókolta a sármos színészt.

Nem számított rá Brad Pitt, hogy legújabb filmje, a Volt egyszer egy Hollywood promotálása közben egyik kollégája fogja kellemetlen helyzetbe hozni: történt ugyanis, hogy Lena Dunham a vörös szőnyegen váratlanul a színészhez lépett és szájon csókolta.

Brad Pitt egy váratlan csókot kapott kollégájától, Lena Dunhamtól Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Isabel Infantes

A sármos színész szemmel láthatóan nem örült az esetnek. A kommentelők pedig nekiestek a színésznőnek, aki egyébként a #meetoo mozgalom oszlopos tagja. Állítólag korábban már megdorgálta őt a menedzsere, amikor a szóban forgó film forgatása közben egy, a forgatókönyvben nem szerepelt villantással jutalmazta Bradet.

Tényleg megtenné? Abbahagyhatja a filmezést Brad Pitt

A visszavonulásáról csepegtethetett el információkat Brad Pitt. Az Oscar-díjas színész úgy véli, Hollywood a fiatalok játszótere.
Demcsák Zsuzsa elárulta: indiai párja miatt kezdett el másokra is figyelnihttp://www.life.hu/sztarok/20190803-demcsak-zsuzsa-elarulta-indiai-parja-miatt-kezdett-el-masokra-is-figyelni.htmlDemcsák Zsuzsa indiai párja alapjaiban megváltoztatta az elmúlt időszakban botrányairól elhíresült egykori műsorvezetőt. Ezt állítja Krishan, az új kedves.TV + SztárokOrigoSaját ötletét valósítja meg Majka: új game show-t készít - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-sajat-otletet-valositja-meg-majka-uj-gameshowt-keszit-video.htmlHosszú tévés múlttal rendelkezik Majka, aki ezúttal saját ötlelét valósítja meg: új game show-t forgat.TV + SztárokOrigoCsobot Adél legújabb fotója láttán kiakadtak a rajongók: szerintük túl sovány az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-csobot-adel-legujabb-fotoja-lattan-kiakadtak-a-rajongok-szerintuk-tul-sovany-az-enekesno.htmlCsobot Adél két eleven kisfiú édesanyjaként folyamatosan mozgásban van. Bár az énekesnő remek formában van, rajongói aggódnak érte.TV + SztárokOrigoKatalin és Vilmos kislánya, Sarolta nem akar hercegnő lenni: még csak 4 éves de máris elege vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-katalin-es-vilmos-kislanyasarolta-nem-akar-hercegno-lenni-meg-csak-4-eves-de-maris-elege-van.htmlKatalin és Vilmos középső gyereke, a 4 éves Sarolta nem akar hercegnő lenni, nem kér az udvar olykor kemény szabályaiból.TV + Sztárok--Katy Perrynek több százezret kell fizetnie plagizálás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-katy-perrynek-tobb-szazezret-kell-fizetnie-plagizalas-miatt.htmlDöntött a bíróság: Katy Perrynek több százezer dollárt kell fizetnie, amiért a Dark Horse című slágeréhez részleteket másolt egy rapper dalából. TV + Sztárok--Stohl András a magánéletéről vallott: "Most mi ketten vagyunk, sokkal könnyebb"http://www.life.hu/sztarok/20190802-stohl-andras-maganeleterol-vallott-most-mi-ketten-vagyunk-sokkal-konnyebb.htmlStohl Luca a saját édesapjával, Stohl Andrással készített interjút. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.