Szívszorító üzenetet írt édesapjának eljegyzéséről Steve Irwin lánya, Bindi

Forrás: Instagram/robertirwinphotography -
üzenet Steve Irwin Bindi Irwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steve Irwin lánya eljegyzéséről üzent az édesapjának: „Bárcsak itt lennél”.

Steve Irwin, vagy ismertebb nevén a Krokodilvadász már 2006 óta nincs az élők között, de a családja szívében örökké élni fog a természettudós. Lánya, Bindi most az eljegyzésével kapcsolatban küldött szívszorító üzenetet az apjának.

Steve Irwinnek üzent a lánya Forrás: Instagram/robertirwinphotography

„Apa, nagyon büszke lennél Robertre. Csodálatosan támogatott engem életem ezen új fejezetében. Tudom, sugárzóan büszke lennél rá, ha látnád, ő kísér majd az oltárhoz. Bárcsak itt lennél ezeknél a pillanatoknál, de tudom, hogy a lelked bennünk él” – írta.

Schobert Norbi 25 éves fotót mutatott magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-schobert-norbi-25-eves-fotot-mutatott-magarol.htmlSchobert Norbi megmutatta követőinek, hogy nézett ki 25 évvel ezelőtt.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKórházban töltötte az éjszakát Singh Viki: kutyája lett rosszulhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-korhazban-toltotte-az-ejszakat-singh-viki-kutyaja-lett-rosszul.htmlInstagram-oldalán adott hírt Singh Viki arról, hogy szeretett kiskutyája beteg lett: azonnal infúzióra kellett kötni.TV + Sztárok--Lola elmondta a véleményét a 14 évesen pucsító kislányokról http://www.life.hu/sztarok/20190804-lola-elmondta-a-velemenyet-a-14-evesen-pucsito-kislanyokrol.htmlLola szerint nem kellene a 14 éves lányoknak pucsítós képeket közzétenniük. TV + SztárokOrigoBódi Margó szerint a szex és az ételek nagyon fontosak egy házasságbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-bodi-margo-szerint-a-szex-es-az-etelek-nagyon-fontosak-egy-hazassagban.htmlBódi Margó meglepő nyíltsággal vallott arról, mennyire fontos a szex a házasságában. TV + SztárokOrigoCzippán Anett bikiniben mutatta meg magát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-czippan-anett-bikiniben-mutatta-meg-magat-foto.htmlMicsoda forma! Fekete bikiniben mutatta meg két gyerek után is tökéletes alakját Czippán Anett. TV + SztárokOrigoHeidi Klum másodszor is férjhez ment 16 évvel fiatalabb kedveséhez – Fotók a nagy naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-heidi-klum-ferjhez-ment-16-evvel-fiatalabb-kedvesehez-fotok-a-nagy-naprol.htmlIsmét férjhez ment Heidi Klum. Augusztus 3-án mondta ki a boldogító igent 16 évvel fiatalabb kedvesének, akivel júliusban korábban egyszer már összeházasodtak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.