Pszichológushoz jár Zimány Linda: szakember segítségére van szüksége

Forrás: Zimány Linda - Instagram -
pszichológus Peller Mariann Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann vendége volt az Utazás a lelked körül című műsorban Zimány Linda, aki elmesélte, pszichológushoz jár.

Zimány Linda élete a csillogásról szól, legalábbis követői ezt látják közösségi oldalain. Peller Mariann vendégeként azonban az ügyvédjelölt modell elárulta, mindez csak a felszín. Neki is vannak lelki problémái, aminek feldolgozásában szakember segítségét kéri már két éve.

Zimány Linda pszichológushoz jár Forrás: Zimány Linda - Instagram

„Elkezdtem járni két éve egy nagyon kedves pszichológushoz, személyiségfejlődés miatt. Fontosnak tartom ezt, sokan szégyellik, de a mai világban teljesen normális. Hihetetlen, hogy az elmúlt két év alatt milyen dolgokat hozott elő belőlem. Például, hogy mennyi elfojtás van az emberben a társadalmi elvárások, a megfelelési kényszer miatt. Főleg, hogy 14 éves korom óta a nyilvánosság előtt nőttem fel” - mesélte a műsorban Linda, aki jelenleg szingli.

Szuperszexi fotót posztolt magáról Zimány Linda: vadítóan néz ki


Megszokhattuk, hogy Zimány Linda dögösebbnél dögösebb fotókat tölt fel a közösségi oldalára, de a mostani még a korábbiaknál is merészebb. A csinos modell Ibizán járt, ahol az égszínkék tenger előtt egy aprócska citromsárga bikiniben pózolt. A darab remekül állt rajta, és a rajongók meg is dicsérték kisportolt, tökéletes testét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.