Koholák Alexa nagy lépésre szánta rá magát: új taggal bővül a család

menhely örökbefogadás Koholák Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexa a közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt: örökbefogadáson gondolkodik. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője 28 évesen készen áll rá, hogy bővüljön a család. 

Alexa az Instagram-oldalán osztotta meg a jó hírt: örökbe fogad egy menhelyi kutyust. "Ő itt Andi! Andinak van egy gazdijelöltje, aki én vagyok! Boldog vagyok!" - írta a fotója mellé.

Alexa, aki 26 évvel idősebb férjével él boldog házasságban, gyermekvállaláson egyébként nem gondolkodik. Saját bevallása szerint már fiatal tiniként érezte, hogy nem neki való az anyaság, de mivel férjének van öt gyermeke, szerencsére nincs is rajta nyomás.

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi elárulta, hogy tervezik a második babáthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-elarulta-hogy-tervezik-a-masodik-babat.htmlCaramel felesége, Szilgyi Szilvi elárulta, mik a terveik a következő egy évre. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPikáns fotót posztolt Voksán Virág, régen láttunk tőle hasonlóthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-pikans-fotot-posztolt-voksan-virag-kitette-a-kebleit.htmlGyermeke születése óta kevesebb a kihívó, pikáns kép Voksán Virág közösségi oldalán, most viszont meglepte követőit egy fehérneműs fotóval. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger tartja a lelket Vajna Timiben http://www.life.hu/sztarok/20190807-arnold-schwarzenegger-tartja-vajna-timiben-a-lelket.htmlVajna Timitől sok régi barát elfordult Andy Vajna halálát követően. Az özvegy azonban nincs egyedül, hiszen családja, és Andy egyik legjobb hollywoodi barátja tartja benne a lelket TV + SztárokOrigoMellszelfit lőtt Kelemen Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-mellszelfit-lott-kelemen-anna.htmlKelemen Anna alulnézetből mutatta meg méretes kebleit. TV + Sztárok--Szakított párjával Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-szakitott-parjaval-molnar-aniko-vv.htmlNemrégiben vállalta fel kapcsolatát Lacival Molnár Anikó, ám kiderült, hogy máris szakítottak. A zenész és a ValóVilág egykori szereplője már nem egy pár. TV + Sztárok--Sebestyén Ági és VV Hunor között dúl a romantikahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-igy-romantikazott-sebestyen-agi-es-vv-hunor.htmlSebestyén Ági, Pumped Gabo exe villabéli látogatása alkalmával ismerte meg VV Hunort, a páros pedig hamar össze is melegedett. Kapcsolatuk még mindig tart. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.