Koreai életéről vallott Rubint Rella

élet külföld Dél-Korea Novothny Soma Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella elárulta, nagyon hiányoznak neki a családtagok és a magyar ízek Koreából.

Rubint Rella tavasszal költözött ki Dél-Koreába, miután labdarúgó vőlegénye, Novothny Soma ott kapott szerződést. Rubint Réka unokahúga élvezi a kint töltött időt, ugyanakkor nagyon hiányoznak neki a hazai ízek.

Szerencsére a koreaiak nyitottak és befogadóak, így könnyebben boldogulunk. Szeretem a tengert, az eldugott partszakaszokat, a magyar konyha azonban nagyon hiányzik, mit nem adnék olykor egy jó balatoni lángosért... (...) Próbáltam felkutatni diétába illeszthető ételeket is, de nem jártam sikerrel, nem akadtam cukormentes termékekre sem” – árulta el a Story magazinnak.

Rella hozzátette, a családja nélkül sem könnyű, hónapok óta nem látta a rokonait.

Egyre nehezebb nélkülük. Ráadásul a kiskutyám, Sansa is Magyarországon maradt, sokszor gondolok rá. Korábban mindenhova magammal vittem, de ilyen hosszú repülőútnak nem mertem kitenni...”

Gáspár Evelin igazi bombázóként bulizott a Szigeten – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-gaspar-evelin-igazi-bombazokent-bulizott-a-szigeten-foto.htmlHarmadik napja dübörög a Sziget fesztivál, amelyre hírességeink is ellátogattak. Így buliznak. TV + SztárokOrigoSzabados Ági, az RTL híradósa szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190809-szabados-agi-az-rtl-hiradosa-szerelmerol-meselt.htmlSzabados Ágira újra rátalált a szerelem: ismét boldog a híradós. TV + SztárokOrigoPéter Szabó Szilvi új külsőt villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-peter-szabo-szilvi-uj-kulsot-villantott-foto.htmlPéter Szabó Szilvi új külsővel szelfizett: felismered az énekesnőt? TV + Sztárok--Tóth Andi aktfotózáson vett részt Nánási Pál fotográfusnál: elégedett az eredménnyel és magával ishttp://www.life.hu/sztarok/20190809-toth-andi-aktfotozason-vett-reszt-nanasi-pal-fotografusnal-elegedett-az-eredmennyel-es-magaval-is.htmlNánási Pál kamerái előtt szabadult meg ruháitól a fiatal énekesnő, Tóth Andi. TV + SztárokOrigoSelena Gomez szóba sem áll azzal a barátnőjével, aki nekiadta a veséjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-selena-gomez-szoba-sem-all-azzal-a-baratnojevel-aki-nekiadta-vesejet.htmlMár nincs jóban egymással Selena Gomez és az a barátnője, aki a veséjét adta oda neki. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs Ed Sheerannel szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-sebestyen-balazs-ed-sheerennel-szelfizett.htmlSebestyén Balázs Ed Sheerannel szelfizett a Sziget Fesztivál első napján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.