Egy ámokfutó sofőr hajtott bele Janicsák Vecába, majd továbbsietett

Fotó: Polyák Attila - Origo -
ámokfutó baleset Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjéért tartott Ferihegyre Janicsák Veca, akibe egy ámokfutó autós belehajtott, majd továbbment.

Sokkos állapotban kérte követői segítségét Janicsák Veca énekesnő, aki autóbalesetet szenvedett. Ő szabályosan közlekedett a kocsijával, amikor hátulról egy rendkívül gyorsan közlekedő autó belerohant, majd segítségnyújtás nélkül továbbszáguldott.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Veca a követőit kérte meg arra, ha bárki látta a balesetet, és emlékszik az elkövető autójára, segítse az ő és a rendőrség munkáját. Szerencsére az autóst megtalálták a rendőrök, Vecának pedig a sokkon és az ijedségen, valamint az anyagi károkon kívül nem lett nagyobb baja.

Veca segítségkérő videóját ITT nézheted meg.

Janicsák Veca a házasságáról: "Néha mi is marjuk egymást"

Hét évvel ezelőtt ismerte meg egymást Janicsák Veca és férje, Ábel. Magánéletükről nemigen nyilatkoztak, ám az Ázsia Expressz második évadában együtt láthatjuk majd őket. Az énekesnő elárulta: megváltoztatta a kapcsolatukat a forgatás.

Barátja születésnapjáról emlékezett meg Schwarzenegger, aki Andy Vajnás közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190810-baratja-szuletesnapjarol-emlekezett-meg-schwarzenegger-aki-andy-vajnas-kozos-fotot-posztolt.htmlBarátj 78. születésnapjáról akart megemlékezni Arnold Schwarzenegger, aki ez alkalomból egy olyan fotót osztott meg közösségi oldalán, amin az elhunyt Andy Vajna is szerepel. TV + Sztárok--Kevin Costner szerint Meghan hercegnő soha többé nem fog színészkedni: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190810-kevin-costner-szerint-meghan-hercegno-soha-tobbe-nem-fog-szineszkedniez-az-oka.htmlKevin Costnert egy tévéműsorban kérdezték arról, szerinte Meghan Markle fog-e még valaha színészkedni. Meglepő választ adott a kérdésre.TV + Sztárok--Felcsatolható műmelleket mutogatott Vasvári Vivien: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-felcsatolhato-mumellekkel-mutogatta-magat-vasvari-vivien-foto.htmlA közösségi oldalán mutatta meg Vasvári Vivien, milyen egy interneten vásárolt olcsó műmell. TV + SztárokOrigoPachmann Péter élő adásban dicsérte meg Bartha Sylvi bikinis testét – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pachmann-peter-elo-adasban-dicserte-meg-bartha-sylvi-bikinis-testetvideo.htmlA Balatonból, vízibiciklin jelentkezett be a TV2 időjósa, Bartha Sylvi, aki rózsaszín bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Több se kellett a gyengébbik nem nagy rajongójának, Pachmann Péternek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi nem költhet többet luxusholmikra: bevallása szerint Andy Vajna halála előtt szórta a pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20190810-vajnat-timi-nem-kolthet-tobbet-luxusholmikra-bevallasa-szerint-andy-vajna-halala-elott-szorta-a.htmlAndy Vajna fél évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel hunyt el. Felesége nem tudja feldolgozni a férje elvesztését, és a lelki fájdalmai mellett komoly anyagi gondjai is akadtak. TV + SztárokOrigoKinyújtott nyelvvel grimaszol Sarolta hercegnő – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kinyujtott-nyelvvel-grimaszol-sarolta-hercegno.htmlSarolta hercegnő kinyújtott nyelvvel grimaszolt az alattvalóknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.