Demcsákéknak ismerniük kellett azt, aki elvitte az ékszereket

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa ékszerek rendőrség nyomozás lopás óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagyon drága óra és egy gyűrű tűnt el Demcsák Zsuzsa otthonából. A rendőrség is kiszállt, órákon át voltak a műsorvezető lakásában.

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy Demcsák Zsuzsához ismét kiszállt a rendőrség. A szomszédok szerint eltűnt a műsorvezető egyik nagyon drága órája és egy értékes gyűrű. A szomszédok Zsuzsa kiabálására lettek figyelmesek, onnan tudták meg, hogy tolvaj járt náluk. A BRFK meg is erősítette a hírt, a Borsnak azt mondták, hogy lopás bűntett gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A többi lakó szerint nem feszítették fel Demcsák lakásának ajtaját, így a bent lakóknak ismerniük kellett azt, aki elvitte az értékes tárgyakat.

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan Forrás: TV2

Demcsák nem először lett lopás áldozata. Négy évvel ezelőtt szintén egy értékes órát hiányolt, akkor a volt férjét, Kiss Józsefet vádolta meg lopással. A tárgyalás 2014 decemberében volt, a Bors azt írja, hogy "a drága ékszerre vonatkozó reklámszerződésen, amelyet a műsorvezető kötött, olyan személyiigazolvány-szám szerepel, amely még nem lehetett Zsuzsa birtokában, vagyis felmerült a gyanú, hogy egy visszadátumozott iratról van szó".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.