Gáspár Evelin egy buszmegállóban vetkőzött le: maga mesélte el a történetet

Forrás: Instagram/evelingaspar -
buszmegálló vetkőzés Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin elmesélte, hogy az Ázsia Expressz forgatásán kénytelen volt nyilvános helyen, egy buszmegállóban átöltözni. Nagy felháborodást keltett ezzel.

Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsolttal vágott neki az Ázsia Expressz második szériájának. Bár a forgatások már hónapokkal ezelőtt befejeződtek, a műsort csak ősszel láthatjuk. Gáspár Evelin egy kis ízelítőt azonban adott a műsorból: elárulta, hogy az első adásban láthatjuk, ahogy egy nyilvános helyen öltözik át, nagy felháborodást keltve az amúgy is gátlásos és konzervatív országban.

Forrás: Instagram/evelingaspar

„Nagyon rossz szemmel nézték az alig pár pillanatig tartó jelenetet, mert tudjuk, hogy ott ilyet nem illik tenni, és nagyon szigorúan veszik a női pőreséget. Azonban abban az elképesztő hőségben Evelinnek muszáj volt gyorsan átöltöznie. Pokoli volt a hőség, kényelmesebb ruhára kellett váltania. Igyekeztem takarni, hogy ne keltsünk feltűnést, de ez nem sikerült teljesen. A versenyben azonban ugye, csak magunkra vagyunk utalva, pénz nélkül megyünk a helyiek kedvességére bízva magunkat, így gyorsan kellett cselekednünk” – mesélte Zsolti a Borsnak.

Testre feszülő miniben mutatta meg alakját Gáspár Evelin – Fotó

Gáspár Evelin testre feszülő ruhában mutatta meg mindenkinek, milyen kifogástalan alakja van.

Szabados Ági forrónadrágban mutatta meg izmos lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-szabados-agi-forronadragban-mutatta-meg-izmos-labait-foto.htmlSzabados Ági híradós szerelmével Olaszországban járt, ahonnan egy ultadögös fotót posztolt.TV + SztárokOrigoEltűnt Kozso 56 milliós köztartozása: az énekes is meglepődött a hír hallatánhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-eltunt-kozso-56-millios-koztartozasa-az-enekes-is-meglepodott-a-hir-hallatan.htmlKozso jó ideje az adósok listáján szerepel, illetve szerepelt, ugyanis mostanra eltűnt 56 milliós tartozása.TV + Sztárok--Aurelio nem adja fel: újra üzent szerelmének közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-aurelio-nem-adja-felujra-uzent-szerelmenek-kozossegi-oldalan.htmlAurelio és menyasszona közelmúltban szakítottak. Az egykori Való Világ szereplő azonban nem tudja elfogadni a dolgot. TV + SztárokOrigoFérfi ruhában is szexi Debreczeni Zita: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-ferfi-ruhaban-is-szexi-debreczeni-zita-foto.htmlDebreczeni Zita ezúttal ismét modellként állt a kamerák elé. Egy igen különleges fotósorozat készült a fényképész-celebről. TV + Sztárok--Szorcsik Viki félmeztelenül napozik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-szorcsik-viki-felmeztelenul-napozik.htmlSzorcsik Viki gyönyörű helyen szabadult meg a felsőjétől: félmeztelenül sütteti a testét. TV + SztárokOrigoElutasította DiCapriót, ma élete legnagyobb hibájának tartja döntését a tévésztárhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-elutasitotta-dicapriot-ma-elete-legnagyobb-hibajanak-tartja-donteset-a-tevesztar.htmlWhitney Port, habár éppen szingli volt, amikor összesodorta az élet Leonardo DiCaprióval, ő mégis kikosarazta a világsztárt. Most elárulta, miért, és azt is, hogy ma már egészen másként döntene. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.