Shane Tusup bosszút áll: Hosszú Katinka legnagyobb ellenfelét fogja edzeni

Forrás: Instagram/tusup11 -
bosszú ellenség Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusupról kiderült, hogy ismét úszóedzőnek áll: Olaszországba költözik, hogy exfelesége legnagyobb ellenfelét készítse fel a sorozatos győzelemre.

Úgy tűnik, Shane Tusup még mindig nincs túl a váláson és a legjobb módját választotta a visszavágásnak. Kiderült ugyanis, hogy az Iron Lady egykori edzője Olaszországba költözik és Katinka legnagyobb ellenfelét, Ilaria Cusinatót fogja felkészíteni. Tusupnak nehéz dolga lesz, mert exe még mindig toronymagasan veri ellenfeleit a medencében és folyamatosan zsebeli be az aranyérmeket.

Shane Tusup Hosszú Katinka világcsúcsának emlékét is magán hordja Forrás: Instagram/tusup11

Sem Shane, sem Katinka nem nyilatkoztak az ügyben, egy ismerős azonban megszólalt a témával kapcsolatban:

„Shane sokkal alaposabb stratéga annál, mint hogy véletlen legyen a hétközi nyilatkozata, aztán ennek a hírnek a kiderülése. Az utóbbi hónapokban próbált új erőre kapni, és a jelek szerint mostanra sikerült. Nem bírja a vereséget.

Az olasz tanítványával megpróbál elégtételt venni Katinkán mindazért, amit elszenvedett a válással”

mesélte a Borsnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Hosszú Katinka két aranyat nyert pénteken

Hosszú Katinka két számban is győzött az úszó világkupa-sorozat csinani állomásának második napján, pénteken.

Ingo Kantorek német sorozatsztár meghalt egy autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20190816-ingo-kantorek-nemet-sorozatsztar-halt-meg-egy-autobalesetben.htmlHazafelé tartott az ismert sorozatsztár és a felesége az olaszországi nyaralásukból, amikor megtörtént a tragédia: mindketten életüket vesztették. News--Időjárás: Németh Lajos nyárias időt jósol a hosszú hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190816-idojaras-nemeth-lajos-nyarias-idot-josol-a-hosszu-hetvegere.htmlNémeth Lajos elárulta, a hosszú hétvégén újra igazi nyári időre számíthatunk. NewsOrigoA Google Térképen mutogatja nemi szervét egy férfi - Fotó (18+)http://www.life.hu/news/20190816-a-google-terkepen-mutogatja-nemiszervet-egy-ferfi.htmlAz észt Paralepa rand nevű strandról töltött fel a Google Térképre egy 360 fokban nézhető képet egy felhasználó. A férfi maga is feltűnik a fotón, ahogy anyaszült meztelenül mosolyog a kamerába. NewsOrigoAz eddigi legkisebb kiterjedésű volt az északi és déli sarki tengeri jég 2019 júliusábanhttp://www.life.hu/news/20190816-az-eddigi-legkisebb-kiterjedesu-volt-az-eszaki-es-deli-sarki-tengeri-jeg-2019-juliusaban.htmlAz eddigi legkisebb kiterjedésű volt az északi- és a déli-sarki tengeri jég 2019 júliusában, amely a valaha mért legmelegebb júliusi hónap volt a világon az időjárási feljegyzések kezdete, 1880 óta - közölte az amerikai Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Hivatal (NOAA) csütörtökön. News--Meghalt egy férfi a Slipknot koncertje közbenhttp://www.life.hu/news/20190815-meghalt-egy-ferfi-a-slipknot-koncertje-kozben.htmlÖsszeesett és meghalt egy férfi a Slipknot vasárnapi koncertjén. News--Ez történt a nővel, aki Csernobilban termett almát evetthttp://www.life.hu/news/20190815-ez-tortent-a-novel-aki-csernobilban-termett-almat-evett.htmlNyomtalanul eltűnt az a nő, aki Csernobilban termett almát evett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.