Ezért törölték Schobert Lara közösségi oldalát: túl szexinek bizonyult az egyik fotója

Forrás: Schobert Lara -
Schobert Lara Instagram törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik napról a másikra eltűnt Schobert Lara Instagram-oldala, 154 ezer követővel együtt. Kiderült, mi az oka.

Hatalmas rajongótáborral rendelkezett Schobert Lara, akit egy túl szexi kép miatt törölt az Instagram.

Schobert Lara Forrás: Schobert Lara

"Kiderült, hogy melyik képet találták kifogásolhatónak. Egy rendezvényen készült a fotó, amin Lara egy fehér rövidnadrágot és egy fekete bodyt visel. Nem értem, hogy miért találták ezt provokatívnak, mindenesetre természetesen igazoltuk, ő a mi lányunk, elküldtük a személyi igazolványunk fotóját. Reméljük, minél hamarabb visszaáll az oldal. Lara szabálykövető, megfelelő értékrenddel bíró gyerek, jó tanuló és sportoló. Az oldalán soha nem voltak provokatív képek, olyasmi, amit más ne tenne közzé. Természetes, hogy nyáron fürdőruhában látható, télen meg síruhában. Értem, hogy szeretnének példát statuálni, de akkor kössék a regisztrációt sokkal szorosabb korhatárhoz. A gyerekem még mindig értetlenül áll az eset előtt, és csalódott" - mondta el a Blikknek Rubint Réka.

Törölték Schobert Lara közösségi oldalát - Az egész család megdöbbent


Schobert Lara meglehetősen nagy követőtábora (154 ezer rajongó) csalódott lehet, Rubint Réka és Schobert Norbi lányának ugyanis törölték a profilját az Instagramról. Az egész család megdöbbent a váratlan eseménytől, de a szülők már próbálják kideríteni, hogy mi történhetett.

Palvin Barbi tangában mutatta meg kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-palvin-barbi-tangaban-mutatta-meg-kerek-feneket-foto.htmlPalvin Barbi jó ideje már a világ egyik legkeresettebb ferhérneműjének az arca lett. Elkészült az őszi kampányfotózás, ahol Barbi elképesztően szexi. Szerencsére meg is mutatta a fotókat.TV + Sztárok--Sári Évi igazi bombázó fürdőruhában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-sari-evi-igazi-bombazo-furdoruhaban.htmlSári Évi megmutatta, mennyire dögös fürdőruhában: mindenkinek tetszik.TV + SztárokOrigoMegnősült Homonnay Zsolt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-megnosult-homonnay-zsolt.htmlHomonnay Zsolt Facebook-oldalán tudatta az örömhírt: ismét megházasodott. TV + SztárokThinkstockBódi Csaba nagyon szép ajándékkal lepte meg feleségét http://www.life.hu/sztarok/20190817-bodi-csaba-nagyon-szep-ajandekkal-lepte-meg-feleseget.htmlBódi Csaba nagyon szép ajándékkal lepte meg feleségét születésnapja alkalmából. TV + SztárokOrigoHeather Locklearnek pszichiátriára kell vonulniahttp://www.life.hu/sztarok/20190817-heather-locklearnek-pszichiatriara-kell-vonulnia.htmlHeather Locklearnek a múltban elkövetett családon belüli erőszak miatt pszichiátriára kell vonulnia. TV + Sztárok--Vajna Timinek üzent a telihold: új életet kell kezdeniehttp://www.life.hu/sztarok/20190817-vajna-timinek-uzent-a-teliholduj-eletet-kell-kezdenie.htmlVajna Timi közösségi oldalán tudatta követőivel: üzent neki a telihold... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.