Pintér Adrienn neonsárga hajszínt villantott – Fotó

fotó Pintér Adrienn hajszín Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada alaposan meglepte követőit vadiúj külsejével.

Egyelőre nem árulta el a műsorvezető, miért vett fel egy neonsárga parókát, annyi biztos, hogy hamarosan kiderül, miért változtatott ennyire drasztikusan a megjelenésén.

A műsorvezető, fitneszedző sosem volt még ennyire extrém. Mutatjuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az uj hajam keszulunk valamire #newhair #parade #shooting

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Ada elárulta: ekkor lesz az esküvőjük

Németországban, Nürnbergben kezd új életet szerelmével és gyermekeivel Pintér Adrienn. A műsorvezető elárulta, mikorra tervezik az esküvőt, és azt is, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhája.

Dobó Ági óriási dekoltázzsal szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-dobo-agi-oriasi-dekoltazzsal-szelfizett-foto.htmlDobó Ági két gyerek után is tökéletes formában van. Dekoltázsa pedig írtó szexi.TV + SztárokSheryl Crow elárulta, mit látott a színfalak mögött Michael Jackson háttérénekesekénthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-sheryl-crow-elarulta-mit-latott-a-szinfalak-mogott-michael-jackson-hatterenekesekent.htmlSheryl Crow évekig volt Michael Jackson háttérénekese, aki ezúttal bevallotta, sok furcsaságot látott a színfalak mögött annak idején.TV + SztárokOrigoTitokban megnősült Dwayne Johnsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-titokban-megnosult-dwayne-johnson.htmlA közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt Dwayne Johnson: a hétvégén elvette szerelmét, Lauren Hashian színésznőt. 12 év együttlét után tették hivatalossá a kapcsolatukat. TV + Sztárok--"A kaland elkezdődött" - Shane Tusup már Olaszországban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-a-kaland-elkezdodott-shane-tusup-mar-olaszorszagban-van.htmlSzéles vigyorral az arcán jelentkezett be tegnap a reptérről Shane Tusup. Posztjában két új versenyzőjéhez is szólt. TV + Sztárok--Hajdú Péter exe, Alföldy Anna szexi fotókat posztol nyaralásáról – Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-hajdu-peter-exe-alfoldy-anna-szexi-fotokat-posztol-nyaralasarol-fotok.htmlHajdú Péter és Alföldy Anna néhány hónapot töltöttek együtt, majd a tévés állítólag SMS-ben szakított a gyönyörű lánnyal. TV + SztárokOrigoÚton a világhír felé? Radics Gigi szárnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20190819-uton-a-vilaghir-feleradics-gigi-szarnyal.htmlRadics Gigi karrierje szárnyal. Luis Fonsival lépett fel az énekesnő, korábban pedig a Hungaroringen énekelte el a Himnuszt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.