Duncan Larcombe író nyilvánosan szólt be Harry hercegnek: szerinte elveszíti a népszerűségét

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
Meghan hercegné Sussex hercege népszerűség Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Meghan hercegné feltűnt Harry életében, a fiatal herceg egyre többet veszít a népszerűségéből. Legutóbb az akasztotta ki az embereket, hogy néhány nap alatt többször ült magángépre és helikopterre a sussexi herceg és neje.

Meghan születésnapját Ibizán ünnepelte a hercegi pár, majd Elton Johnhoz mentek látogatóba. Természetesen nem turistaosztályon utaztak, 4 nap alatt többször szálltak magánrepülőre, majd helikopterre, hogy később egy luxusjachton pihenhessenek. Mivel a hercegi pár nagy környezetvédőnek számít, alattvalóik felháborodtak a nagyfokú környezetszennyezésen és a hatalmas pazarláson.

Harry herceg és Meghan hercegné Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout

Duncan Lacrombe, Harry herceg önéletrajzi könyvének írója egy nyilvános műsorban mondta el véleményét a hercegről és Meghanről.

"Magánrepülővel megy a környezetvédelmi konferenciára, majd magánhelikopterrel repül egy szigetre, ahol egy szuperjachton pihen a part mentén.

Az emberek nem hülyék, Harry -

írta meg a cheetsheet.com.

Harry herceg a második legnépszerűbb a királyi családban II. Erzsébet királynő után, ám az író szerint, ha így folytatja, hamar elveszíti a "nép hercege" címet.

Azért kedvelték ennyire Harryt, mert sosem okozott csalódást az embereknek, ha utazott, turistaosztályon tette, mint minden halandó ember. Amióta Meghan hercegné van az oldalán, azóta egyre fényűzőbb életet él.

Vörös vagy fekete? Kiderült, milyen a hajszíne Harry hercegék kisfiának

Egy bennfentes elárulta, milyen hajszíne van Harry herceg és Meghan Markle kisfiának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.