II. Erzsébet brit királynő graffiti vandálok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébetet rendkívül felbosszantotta, hogy hatalmas graffitit rajzoltak a windsori kastély előtti vasúti felüljáróra.

II. Erzsébetet nagyon felbosszantották – számolt be róla a The Sun. A portál azt írja, vandálok egy 18 méter hosszú graffitit rajzoltak a windsori kastély előtti vasúti felüljáróra. A viadukton messziről látszanak a frissen festett betűk, és alaposan belerondítanak a tájba.

A királynő nagyon ideges lett, amikor meghallotta, mi történt. Azonnal intézkedett, hogy állítsák helyre a régi látképet és mossák le a festéket” – nyilatkozta egy bennfentes.

Úgy tűnik egyébként, nem egyedi esetről van szó, hasonló motívumok tarkítják most London több városrészét is, tehát a vandálok sorra járják az utcákat.

II. Erzsébet királynő mérges lett Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson
Harry herceg meghívást kapott exe esküvőjére: vajon Meghan elengedi?http://www.life.hu/sztarok/20190827-harry-herceg-meghivast-kapott-exe-eskuvojere-vajon-meghan-elengedi.htmlHarry herceg meghívást kapott exe esküvőjére. A kérdés csupán annyi: mit szól ehhez Meghan?TV + Sztárok--Tóth Gabinak elege lett a gyalázkodó kommentekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-toth-gabinak-elege-lett-a-gyalazkodo-kommentekbol.htmlTóth Gabi úgy döntött, itt az ideje, hogy tegyen valamit az internetes bántalmazás ellen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVizes testtel pózol apró bikiniben Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-vizes-testtel-pozol-apro-bikiniben-labancz-lilla.htmlLabancz Lilla a medence mellől, vizes testtel jelentkezett be a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoEljegyezte szerelmét a ValóVilág egykori győztese, Milohttp://www.life.hu/sztarok/20190827-eljegyezte-szerelmet-a-valovilag-egykori-gyoztese-milo.htmlA VV3 nyertese, Gyukin Milován eljegyezte kedvesét, Esztert. A lánykérés igen különlegesre sikerült - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoPotyogtak a könnyei Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-potyogtak-a-konnyei-hodi-pamelanak.htmlHódi Pamela sírva fakadt az Ázsia Expressz forgatásán. TV + SztárokOrigoFotóval bizonyítják a rajongók, hogy Steve Jobs ma is élhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-fotoval-bizonyitjak-a-rajongok-hogy-steve-jobs-ma-is-el.htmlRejtélyes fotó került elő egy úriemberről, aki pontosan úgy néz ki, mint Steve Jobs. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.