Medveotthonban járt Berki Krisztián és Mazsi

maci medve Veresegyházi Medveotthon medveotthon Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi Veresegyházán kapott puszit egy medvétől.

Maci puszi” – írta friss videójához Berki Mazsi. Berki Krisztián és felesége Veresegyházán jártak a medveotthonban és láthatóan igen jól érezték magukat.

Mazsi a szájába vett egy epret és úgy nyújtotta oda a macinak, aki el is vette tőle a gyümölcsöt.

A videót valószínűleg férje készítette, a végén ugyanis hallatszik, amint azt mondja viccesen kedvesének: „Mazsi, megcsaltál”.

Potyogtak a könnyei Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-potyogtak-a-konnyei-hodi-pamelanak.htmlHódi Pamela sírva fakadt az Ázsia Expressz forgatásán. TV + SztárokOrigoFotóval bizonyítják a rajongók, hogy Steve Jobs ma is élhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-fotoval-bizonyitjak-a-rajongok-hogy-steve-jobs-ma-is-el.htmlRejtélyes fotó került elő egy úriemberről, aki pontosan úgy néz ki, mint Steve Jobs. TV + SztárokAFPKorda György felháborodott, súlyos hitelrontás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20190827-korda-gyorgy-felhaborodott-sulyos-hitelrontas-aldozata-lett.htmlNem titok, hogy léteznek úgynevezett lájkvadász weboldalak, akik magukat hiteles médiumként próbálják feltüntetni, de a háttérben az a bizonyos üres lufi lebeg, ami előbb-utóbb kipukkan. Egy ilyen oldalon jelent meg egy interjú Korda Györggyel, de a táncdalénekes sosem nyilatkozott nekik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoElhunyt Ferdinand Piëch, a Volkswagen konszern volt vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190827-elhunyt-ferdinand-pi-ch-a-volkswagen-konszern-volt-vezetoje.html82 éves korában elhunyt Ferdinand Karl Piëch, a Volkswagen (VW) konszern volt vezetője, a német autógyártás jelentős személyisége – közölte hétfő este a német sajtó az egykori vállalatigazgató családjára hivatkozva. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsolti kalandjai Srí Lankánhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-azsia-expressz-2-gaspar-zsolti-kalandjai-sri-lankan.htmlGáspár Evelin játékostársa az Ázsia Expresszben nagybátyja, Gáspár Zsolti. A realityre szakosodott család nem mindennapi módon küzd a napi túlélésért. Zsolti a Life.hu-nak elmondta, hogyan vészelik át a napokat Srí Lankán. TV + SztárokOrigoKomoly fájdalmakkal utazott el az Ázsia Expressz forgatására Kandász Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-komoly-fajdalmakkal-utazott-el-az-azsia-expressz-forgatasara-kandasz-andrea.htmlBokaszalag-szakadással utazott el az Ázsia Expressz forgatására Kandász Andrea. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.