Hódi Pamela menekülés Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamlea az Ázsia Expressz 2. részsében nagy izgalmakat élt át: menekülnie kellett.

Ugyan Hódi Pamela és párja lett az Ázsia Expressz második szériájának első kiesője, Pamela mégsem távozott. Esélyt kapott arra, hogy a második kieső azon párosával együtt versenyben maradjon, aki vállalkozik erre a feladatra. Akkor azonban, amikor Pamela rábólintott erre még nem tudta, milyen nehéz dolga is lesz a forgatás leállása miatt is.

Hódi Pamelának menekülnie kellett Forrás: Hódi Pamela / Instagram

"Nagyon boldog voltam, hogy kaptam még egy esélyt, de az utána következő két hét pokoli volt. Teljesen el voltam szeparálva a többiektől, Zsófi hazautazott, én egyedül voltam bezárva egy luxusbörtönbe. Ki nem mehettem a szállodából, miközben a többi versenyző a leállás miatt szintén nem forgatott" - mondta a Blikknek Pamela, akinek sokat kellett menekülnie csapattársai előle. "Felnéztem, és egyszer csak megláttam közeledni Kandász Andit. Úgy rohantam be az épületbe, mint a villám, hogy meg ne lásson" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.