Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela a botox miatt nem tudta ráncolni a homlokát - Videó

Hódi Pamela botox videó Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela életében először kapott botoxot, ennek pedig meg is lett az ára.

Hódi Pamela az Ázsia Expressz 2 előtt kapott botoxot, ami komoly hátránynak bizonyult a verseny során. Az egyik feladatnál ugyanis éppen az arcizmaival kellett volna játszania, amire képtelen volt. "Elmentem, mert rábeszéltek. Azt mondták, ráncos a homlokom. Mondom jó, elmegyek, kipróbálom. Erre ilyen feladat van, hogy ráncoljam a szemöldököm" - panaszolta Pamela.

Hatalmasat esett a színpadról lelépve Bikicsunáj, azaz Szarka László - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-hatalmasat-esett-a-szinpadrol-lelepve-bikicsunaj-azaz-szarka-laszlo.htmlHatalmasat esett a Sztárban sztár leszek! színpadáról lesétálva a Bikicsunájjal ismertté vált Szarka László. TV + SztárokOrigoA melle is kivillant a köntös alól Köböl Anitának - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-a-melle-is-kivillant-a-kontos-alol-kobol-anitanak.htmlKöböl Anita egy meglepően merész fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoTóth Gabi és Horváth Tomi megszólaltak a vitájukról: ezért szólalkoztak össze - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-toth-gabi-es-horvath-tomi-megszolaltak-a-vitajukrol-ezert-szolalkoztak-ossze.htmlA TV2 nézői tanúi lehettek annak a parázsvitának, ami Tóth Gabi és Horváth Tamás között zajlott a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A két zsűritag megszólalt az eset után.TV + SztárokOrigoÖngyilkosságot kísérelt meg évekkel ezelőtt a Little Mix énekesnője, Jesy Nelson http://www.life.hu/sztarok/20190909-ongyilkossagot-kiserelt-meg-evekkel-ezelott-a-little-mix-enekesnoje-jesy-nelson.htmlInternetes trollok teljesen kikészítették a Little Mix énekesnőjét, Jesy Nelsont. TV + SztárokOrigoBikiniben ejtőzik Pokorny Lia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-bikiniben-ejtozik-pokorny-lia.htmlBikiniben mutatta meg magát Cipruson Pokorny Lia. TV + Sztárok--Máris továbblépett: eljegyezték Chester Bennington özvegyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190909-gyorsan-tovabblepett-eljegyeztek-chester-bennington-ozvegyet.htmlJúliusban volt két éve, hogy a Linkin Park frontembere öngyilkosságot követett el. Özvegye hamarosan újra férhez megy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.