Hódi Pamela nosztalgia pocak terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pocakos fotót mutatott közösségi oldalán Hódi Pamela, akinek pár hete kérték meg a kezét.

Pamela nosztalgiázott egy kicsit. Hat évvel ezelőtti képet posztolt közösségi oldalára, amikor kislánya, Nati még a pocakjában volt.

"6 évvel ezelőtti fotó. Jázi beszélget Natkóval" - írta a képhez.

Könnyen lehet, hogy már nem kell soká várni egy hasonló képre, Pamela ugyanis korábban már megemlítette, hogy vágyik még egy kisbabára, kisfiút szeretne. Rajongói is remélik, hogy hamarosan családot alapítanak párjával, a focista Tóth Bencével.

Kiss Ramóna testvére is válogatott kézilabdásba szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190914-kiss-ramona-testvere-is-valogatott-kezilabdasba-szerelmes.htmlKiss Ramóna húga, a 24 éves Debóra is válogatott kézilabdázót szeret. A párja nem más, mint Schuch Timuzsin, a Ferencváros beállója. TV + SztárokOrigoNagyon nem telt jól a péntek 13 Horváth Évánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190914-nagyon-nem-telt-jol-a-pentek-13-horvath-evanak.htmlNem véletélenül félnek többen is a péntek 13-tól, balszerencsésnek tartják sokan, ha a hónap 13. napja péntekre esik. Horváth Évának sem volt jó napja tegnap.TV + SztárokOrigoElítélték Felicity Huffman amerikai színésznőt az egyetemi kenőpénzes botrányban játszott szerepéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190914-eliteltek-felicity-huffman-amerikai-szinesznot-az-egyetemi-kenopenzes-botranyban-jatszott-szerepeert.htmlTizennégy napos börtönbüntetésre ítélték Felicity Huffman amerikai színésznőt az egyetemi kenőpénzes botrányban játszott szerepéért csütörtökön egy bostoni bíróságon. TV + Sztárok--Váratlan fordulat az Ázsia Expresszben: a Liu testvérek feladták a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20190914-varatlan-fordulat-az-azsia-expresszben-a-liu-testverek-feladtak-a-versenyt.htmlIlyen még nem történt az Ázsia Expresszben, hogy valaki feladta volna a versenyt. A Liu testvérek történelmet írtak.TV + SztárokOrigoTeljesen azt hittük, hogy Hosszú Katinkát látjuk Shane Tusup fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-teljesen-azt-hittuk-hogy-hosszu-katinkat-latjuk-shane-tusup-fotojan.htmlMár írtunk egyszer arról, hogy Shane Tusup új tanítvána, Ilaria Cusinato nagyon hasonlít Hosszú Katinkára, de ezen a fotón úgy néz ki az olasz úszónő, mintha az Iron Lady ikertestvére lenne.TV + Sztárok6 millióan lájkolták Kylie Jenner formás idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190913-6-millioan-lajkoltal-kylie-jenner-formas-idomait.htmlKylie Jenner elképesztően sok lájkot gyűjtött be a közösségi oldalon friss fotójával. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.