Kollányi Zsuzsi kisfia felállt és járni kezdett: videó

ikrek videó Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi ikerfiai hatalmasat nőttek. A büszke anyuka megmutatta, hogyan áll és indul el kisfia.

"Ezután persze megtett 4-5 lépést... elkezdődött! Nemsokára menni fognak. Már így is olyan önállóak. Mindenkinek ilyen fura érzés ez először?" - írta a nem mindennapi videó mellé a büszke anyuka.

Válaszolt a TV2 Szecsődi Kari kiborulásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-valaszolt-a-tv2-szecsodi-kari-kiborulasara.htmlA TV2 közleményben reagált Szecsődi Kari korábbi kiborulására. TV + Sztárok--Különös fóbiája van Emiliónak és feleségének: a vonatoktól irtóznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-kulonos-fobiaja-van-emilionak-es-felesegenek.htmlEmiliónak nincsenek jó emlékei a vonattal történő utazásról, amelynek nem más az oka, minthogy egy osztálykirándulás alkalmával kis híján a robogó járművön felejtették.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Janicsák Veca és Horváth Gréta között mély barátság szövődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-janicsak-veca-es-horvath-greta-kozott-mely-baratsag-szovodott.htmlJanicsák Veca és Horváth Gréta barátságukról és annak kialakulásáról vallotak a Fem3Café műsorában.TV + SztárokOrigoBerki Mazsi megmutatta új luxusotthonukat: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-berki-mazsi-megmutatta-uj-luxusotthonukat-video.htmlBerki Mazsi és Krisztián hamarosan birtokba vehetik hatalmas luxusházukat. A botrányhős felesége videótúrát tartott az új otthonban.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka szerelmének, Máténak sütötthttp://www.life.hu/sztarok/20190918-hosszu-katinka-szerelmenek-matenak-sutott.htmlHosszú Katinka ezúttal a konyhában lepte meg szerelmét, Mátét. TV + SztárokOrigoSoha nem hallott Zámbó Jimmy dalokat mutat be a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-soha-nem-hallott-zambo-jimmy-dalokat-mutat-be-a-csalad.htmlZámbó Jimmy soha nem hallott dalait mutatja be a család hamarosan. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.