L.L. Juniornak döntenie kell arról, megnézi-e kisfia halálát: térfigyelő kamerák rögzítették a tragédiát

Forrás: Facebook -
térfigyelő kamera tragédia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior 3 éves kisfiát néhány héttel ezelőtt gázolt halálra egy szabályosan közlekedő autó. Dávidkát már eltemették, a rappernek pedig döntenie kell, megnézi-e a térfigyelő kamerára rögzített balesetet.

A rendőrség még mindig vizsgálja L.L. Junior kisfiának tragikus halálát. Kiderült, hogy a térfigyelő kamerák mindent rögzítettek, minden apró mozdulat látható a felvételeken. Juniornak el kell döntenie, van-e ereje végninézni a szörnyű képsorokat.

Junior teljesen elképedt, mikor meglátta mi történt Forrás: Facebook

"A rendőrség kiemelt ügyként kezeli Dávidka halálát. Azt is vizsgálják, hogy a kisfiúval egy sorban állók felelőssége felmerülhet-e. Gépjárműszakértőt már kirendelt a hatóság, ha a gázoló felelőssége bizonyosodik be, közúti baleset okozásának minősített esete a tényállás, bár ezt kétlem. Amennyiben a felnőtteké, akkor pedig kiskorú veszélyeztetése minősített esete, mivel a kisfiú halálával járt. Ennek 2-8 év börtön a büntetési tétele "- nyilatkozta dr. Mester Csaba, Junior ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.