Müller Péter: "Ha jól akarsz élni egy kis csibészség kell hozzá!"

Forrás: Shutterstock -
élet Müller Péter heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Titkot mondok, ne mondd el senkinek, hogy tőlem hallottad. Ha jól akarsz élni egy kis csibészség kell hozzá! Az ősi, hindu bölcsesség szerint Isten nem gondjában, hanem játékból teremtette a világot. Úgy hívják játékát, hogy LILÁ. Ezt én anyámtól tudom, aki Lillára változtatta nevét. És végigjátszotta derűsen és lazán egész nehéz életét. Könyvet írtam most róla, mert én ezt a tejével magamba szívtam.

Ha jól akarsz élni egy kis csibészség kell hozzá! Forrás: Shutterstock

Ezt nem lehet szavakkal tanítani. Ezt csak tánccal, szeretettel, humorral és példával lehet. Főképpen dallal. Ez ugyanis: ének az esőben. Hóban, fagyban, hóviharban. Zorba dalával és táncával, aki gyönyörűséget és boldogságot lát még az összeomlásban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.